Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz section9 #17447 üzenetére

    "ha egy ferfi munkatarsad azt mondja, hogy a baratnojevel/felesegevel elmentek valahova kirandulni az egy olyan szituacio ami heteroszexualisoknal a munkahelyen altalaban teljesen elfogadott tema, de LGBTQ+ embereknel ez mar egyesek szerint a "nem kell tultolni" meg "nem vagyok ra kivancsi" kategoria."

    Hát ha már ilyen problémák merülhetnek fel egy munkahelyen, hogy nem mondhatod azt, hogy a feleségeddel elmész kirándulni, az elég nagy baj.
    Mondjuk ha erre bekérdezne engem egy lmbtgqrtkf, rögtön ütném le a magas labdát, hogy és honnan gondolod, hogy a feleségem nő... :DDD

    (Munkahelyünkön nálunk sincs úr/asszony, ellenben pár kollégának szólok úgy - nyilván akikkel jó kapcsolatban vagyok - hogy mi van Te összecsuklott kempingszéknek, vagy kiömlött hamutál, vagy ami épp eszembe jut. Ezt az open office hallgatóközösségének egy része viccesnek tartja, egy része csak le van fagyva, néhányon meg látom, hogy nem tetszik neki, de pont nem érdekel, szerintem a közelebbi viszonyban lévő emberekkel nyugodtan meg lehet ezt engedni, ha az is vevő rá, a többinek meg nincs köze hozzá.)

Új hozzászólás Aktív témák