Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz vasi89 #56305 üzenetére

    Egy cégnél ha átveszi valaki és azután eltűnik vagy esetleg "téves" a kézbesítési bejegyzés a cég felel a küldeményért, a már kézbesített csomag esetén a szállítónak semmi kártérítési felelőssége nincs.
    Ha nem kapod meg, vagy nem az van benne bizalom ide, bizalom oda esetén sem jogos a reklamációd, hiszen egy negyedik kívülálló fél (az átvevő) is belépett a szállítási folyamatba. Ha nincs névre szóló meghatalmazás magáncsomag esetén azt nem lehetne átadni. És hiába a második otthon a munkahely a magán dolgokat nem ott kéne rendezni. Az állandó csomag fogadás az nem valószínű hogy benne lenne a munkaköri leírásban és munka közben magánügyintézés sem igazán díjazott. Persze függ attól is hogy miként gondolja a vezetői tevékenységét főnök, de véleményem szerint a munkahelyi megelégedettség nem ezen múlik. Ha lehet maszek dolgokat intézni, akkor lehet haza vinni a munkát is, pedig azt inkább a munkaidőben kellene elvégezni.
    Szóval szerintem nincs maszek dolog a munkahelyen, de otthon sincs munka, nincs telefonálgatás munkaidőn kívül munkaügyben. Ne folyjon már egybe a kettő.

Új hozzászólás Aktív témák