Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SKyN3T_54

    csendes tag

    válasz hanee #3877 üzenetére

    Múlt hét hétfőn kapott az én kis 4222esem 2x1gb-ot. Az eladót sikerült nagy nehezen meggyőznöm, hogy tegye be és amit én is láttam, azt itthon nem mertem volna utána csinállni ;) recsegett-hajlott-ropogott, nem volt semmi!! :D

    Tegnap éjjal az eszközkezelőben lévő usb-ket frissítettem az illesztőprogram fülnél. Nem mindet de ~4-et frissített! Ezzel eljutottam oda, hogy másolásnál a sebesség felúszik elég szépen 14mb/s körülire de exponenciálisan le is csökken 4-500kb/s-re. Kisebb fájloknál (~20mb) még kitart a lendület és tip-topp alatt átviszi, de egy nagyobb 160megásnál csak 30% körülig, onnan pedig megint hosszú percek mire 500kb-val áttolja.

    látjátok a képeken hogy van pár usb-s cucc. csak azt nem értem minek? azt kivettem belőle, hogy az egyik gyökérhub-nál a webcamera van bekötve de a többiről gőzöm sincs. A másik ami zavar és a képen látszik is, az a teljesítmény fülnél lévő 10% (az egyiknél 11%).
    Kerestem windows update helyen is mindenfélét usb driver, usb hotfix, usb 2.0 hot fix, amiket talált azok még sp1nél jöttek ki és az én fájljaim frissebbek mint az, így nem telepített semmit!

    Valakinek vmi ötlet? :B

    [ Szerkesztve ]

    Miss Kittin, az Miss Kittin... jó zenék, jó fenék....

Új hozzászólás Aktív témák