Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • waT

    csendes tag

    Sziasztok!

    Kb. 2 hétig bújtam az ajánlásokat, hogy milyen széket válasszak. Munkahelyemen volt most lehetőség cserélni a meglévő sima irodai széket kb nettó 50-60 ezres ársávban. Nagyjából a Markusig jutottam, a többi lehetőség már a képek alapján is borzalmas volt. Markus viszont van otthon, annyira nem jött be.
    Viszont lapozgatva az árukeresőt, ráakadtam a következőre. (Egyébként a sima lista nem is hozza ki ezeket az árcsökkenéseket, az utolsó oldalak egyikén láttam meg.)

    Noblechairs Epic - bontott - 69.999 br. [link]

    Kicsit szkeptikus voltam, hogy valami agyonhasznált sámlit küldenek ennyiért.
    Szerda délután megrendeltük, tegnap délután már itt volt.
    Gyakorlatilag bontatlan volt az ülőrész és a háttámla is. Az egyetlen bontott rész a kiegészítőket tartalmazó doboz volt, az ki volt teljesen szakadva oldalt. De minden más egyéb mintha új lett volna, végtelenségig kipárnázott-betekert-becsomagolt.

    Érdeklődtem a rendelés előtt a KV-nál, hogy milyen minőségben bontott a cucc és volt-e használva, akkor ezt a diplomatikus választ kaptam:
    "Ezek a termékek több okból is lehetnek bontottak, kiállítási darabok voltak, vagy egyéb más okból kerülhettek kibontásra, ezért nehéz lenne megmondani, hogy éppen melyik, milyen okból volt felbontva, vagy össze volt-e szerelve. Természetesen ezekre a termékekre is a hivatalos gyártói garancia vonatkozik, illetve ha magánszemélyként rendeli a 14 napos elállásra való jogát is érvényesítheti, ha elégedetlen a termékkel."

    Én merem ajánlani aki ebben az árkategóriában keres.
    Nyilván a használatáról egyelőre nem tudok nyilatkozni, elsőre kényelmes, ami különösen bejön az a puha-szivacsos jellegű kartámasz és a kényelmes fejpárna. Illetve nagyon jól néz ki az arany varrás a fekete széken, egyáltalán nem bazári.

Új hozzászólás Aktív témák