Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HartgeH3-2.8

    addikt

    válasz Sanyig4 #1551 üzenetére

    Én lelki szemeimmel azt látom, te egy rendes korrekt eladó vagy és nyilván nem csempésztél bele egy gyári csomagolásba egy törött egeret. Az ég világon semmit ne adjál vissza , jelentsen fel 3000 forint miatt, majd körbe fogják röhögni a rendőrségen meg a bíróságon is ahol eleve 6k a beadvány ellenértéke. Legalábbis ilyesmiről tudok.

    Ezért nem üzletelek csak nagyon megbízható régi PH-s fórumtaggal és nagyon megnézem kinek mit adok el vagy kitől mit veszek, ezért preferálom csak a személyes átadás,átvételt. Abban nincs hiba.

    El kellett volna neki küldeni az egeret a garipapírral együtt, mostanság nem kérnek ehhez magát a konkrét vevőt. Legyen meg a gar levél plussz számla és ennyi. Aztán zongorázza le a törött egerét a majom.

    Az ilyen barbár tudatlan minősíthetetlen emberekre egy percet ne áldozz. Én is befizettem a sarcot. Eladtam egy KÍVÁLÓ állapotban lévő Samsung készüléket. Tönkretette, és kérte vissza az árát. Én jó indulatból elmentem érte és vissza adtam a pénzt. Meg kellett csináltatnom saját költségen és mínusszal eladni.

    Soha többet.

    Eszedbe ne jusson bármit is vissza adni, főleg ilyen egyértelmű kár okozásnál.

    Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!

Új hozzászólás Aktív témák