Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • izomman1

    senior tag

    válasz Menyu_S6 #16383 üzenetére

    Szerintem azért ha erős a vasad hozzá a Pimax egész jó választás (GTX 1080 TI vagy felette) .. Kint vannak már egyéb tesztek is és többnyire azért pozitív.. 150 es FOV -ba egész jó az élmény és a kép is a PImax5 K + ba jelenleg a legtisztább legélesebb a piacon
    MixedrealityTV kuponnal lehet hogy kapsz még 50 dollár kedvezményt az árból így megkaphatod 650 dolcsiért.. , de ha jól tudom csak 200 db ra jó a kupon kód már lehet nem működik..
    Ráadásul mivel újra rendeltem még fekete pénteken, ezért a headstrap -et is megkapom ajándékba.. Mindegy lesz ami lesz most már kivárom ezekkel a kedvezményekkel nem is annyira vészes addigra reméljük a knuckles kontrollerek is kijönnek és akkor azt is beszerezhetem.
    Az ígért terv, hogy minden pre-order rendelést 3 hónapon belül kiszállítanak.. a Kickstarter emberkék elvileg január végére megkapják teljes mértékben a rendelésüket és valamikor februárra várható a pre oder rendelések kiszállítása.. (Ez még csúszhat is akkor majd lesz március - április ez benne van a pakliba – addig bőven jó a Samsung Odyssey-- a sima mert a plus verzió kicsit homályosabb nem olyan tiszta a kép senkinek sem ajánlható aki a sima Odyssey vagy a Vive Pro kép élességhez szokott)
    Szerintem a Vive új headset -je se lesz olyan jó mint a Pimax, mert csak 135 ös FOV lesz és marad a Vive pro felbontása ami kevés lesz.. Bár egyesek szerinte a lencse nem is nagyobb a Valve headset -jébe mint a Sima Vive pro esetén, ezért lehet nagyobb se lesz az FOV.
    Többi nagy FOV headset csak fejlesztőknek való tartalom még jópár évig nem lesz rá az fix.. Egyetlen opció ami életképes lehet jelenlegi nagy FOV val csakis a Pimax és ha végre tudnának belőle eleget majd gyártani tarolna , de elég „lúzer” szinten intézik a dolgokat. Nem is értem miért nem karolja fel egy nagy tőke erős cég és kezdi ontani a készülékeket? - biztos mert életképtelen… szerintem nem, sok kickstarter támogató jelezte tényleg jó az eszköz… ( akinek megvan az erős vas hozzá)

    Ja és a Vive Pro felejtős 800 dolcsiért + kontroller és base station (600 dollár ) – akkor inkább sima Samsung Odyssey – az ajánlott kategória (500 USD+ áfa+vám) ha kevesebb pixelt akarnál és nem fontos mégse a nagy FOV..
    Bár ha nagyon pro vagy és nem számít a pénz semennyire akkor a lézeres követés azért messze a legjobb a piacon.. (Vive Pro)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák