- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Oculus Go-hoz tudtok ajánlani minőségi nem generált tartalmat? ( 2D, 3D, 180, 360, álló, mozgó... bármi jöhet)
Amit eddig találtam az alacsony felbontású agyontömörített sz@r.
Főleg természet, utazás, extrém sport kategória érdekel, de jöhet hullámvasút is, vagy bármi ami wow faktorral rendelkezik, ami bemutatja, hogy mire is képes a VR. Jöhet igyenes és fizetős is, ha megéri.
5k 30 fps külön jó lenne, de ha minőségi a 4k is jó.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Gigi01
őstag
Ha megveszem a Beat Saber-t,nyugtassatok meg,hogy működni fog a custom zene.Az istenért sem adja be a menüben.
Asszem rendszeres napi mozgásra benevezek rá.[ Szerkesztve ]
-
swado
tag
Meg a vibráló vonalak zavartak téged, ha jòl emlékszem. Na az új home-ban mindenki megtudta miről beszélsz. Legalábbis nálam a vonalak 30%-a "szalad", szegény jobboldali fának nincs egy pixele ami nyugton lenne.
Folding@Hungary (Team Number: 43299) http://folding.stanford.edu
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Bagoly81 #16847 üzenetére
A válasz könnyű: Beat Saber. Nem csak az előző videóm miatt. Egyszerűen az újrajátszhatósági faktora akkora, hogy ezzel az idők végezetéig lehet játszani a rengeteg zene, a nagyon jó community és támogatás miatt. Sok fejlesztő kolléga is rácuppant így minőségi modok készültek hozzá így pályaszerkesztő is. Ha már mindent unnék akkor akár saját pályákat is készíthetnék. (mondjuk pár kedvenc zenéhez így is tervben van pár pálya de még nagyon az elején vagyok). Jah és megjelenése óta nagyon sokat fejlődött a játék és a modok is és amúgy még mindig Early Access stádiumban van.
Nemrég a Riot Games-el partnerkedtek össze így most tőlük is kapnak majd pár új hivatalos soundtracket. Jól csinálják, idén úgy láttam magát a játékot csiszolgatták, jövőre szerintem több új alap számot is betesznek majd.
(#16852) Gigi01: Biztosíthatlak, hogy működni fog. Ha gond van vagy itt írj vagy a beat saber community discord csatornán. Ott mondjuk másodpercek alatt kapsz megoldást bármilyen problémára (többszöri tapasztalat alapján mondom ezt). Mondjuk mindig van cirka 32.000 online ember ott így ez lehet, hogy nem meglepetés...
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
fulton
addikt
-
s:zozo
aktív tag
válasz Dyingsoul #16854 üzenetére
Érdekes, hogy itt van egy jó játék és engem nem érdekel. Imádom a youtube videókat nézni, de hogy játsszak vele az sajna nem. Az csak plusz magyarázat, hogy mindig hadilábon álltam a ritmus játékokkal
Na jó, ígérem ha lesz ingyenes hétvége akkor megnézem, csak írjátok be a fórumba.[ Szerkesztve ]
-
kiskuplung
őstag
válasz s:zozo #16856 üzenetére
Nem vagy egyedül, mert én is kicsit értetlenül állok előtte.
Jó-jó, meg hetente egyszer megdöntöm a rekordom, ha eszembe jut, mert átjött egy ismerős és kíváncsi volt rá, meg ha csak pár percem van játszani. De hogy egy faék ritmusjáték legyen év játéka... Ezzel csak erősíti a szabályt, hogy kevés minőségi tartalom van VR-ra...
Kicsit úgy érzem, mintha ez lenne a VR Angry birds-e, mint 10 éve a mobilok elterjedésénél
(amúgy lesz Angry Birds VR is ) -
Joshi
titán
válasz kiskuplung #16858 üzenetére
Pontosan. Ha vr-re lennének komolyabb játékcímek, lehet megtartottam volna a riftet. Az összes ok közül talán pont a kevés minőségi tartalom volt a legnagyobb indok, hogy aztán mégis csak megváltam a cucctól. A mobilos VR szettekre meg nem nagyon lehet komoly játékokat készíteni, gondolom a gyengébb hardver miatt? Csak mert szerintem arra már nem lehet fogni hogy kevés a felhasználó, ezért nem éri meg játékokat fejleszteni.
-
KisApám
addikt
Azért kell egy jó kis hardver is az Oculushoz (VR-hoz). És sokan még megvannak kb. pl. GTX 960 szinten egy i3-as procival.
Nekem egy i7-4790K van 16 GB RAM-al meg GTX 1080Ti 11GB-al, hardver elég volna neki, de akkor vennék Oculust, ha tényleg látok legalább 4-5-el több minőségi játékot az Oculusra.
Nézegetem folyamatosan a YotuTube-ot, de ami van, az még nem igazán ösztönöz a megvételére.̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
titán
válasz kiskuplung #16858 üzenetére
Erre ráveti magát az egész család. Ez mindent elmond a játékról. Ezért érdemes vr szettet venni, ezt semmi más megoldással nem lehet utánozni. Egy bármi egyéb (skyrim, fallout, anyámkínja aaa vr port) jobban játszható monitoron, egérrel, minek szenvedni vr-rel? A vr-nek más játékmenet kéne, mint a megszokott. Nem a játékokkal van baj, hanem az egész felhasználási koncepcióval.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Joshi
titán
Tényleg, a Beat Saber van Oculus Quest-re? Vagy lesz?
-
aktív tag
válasz schawo #16861 üzenetére
"Egy bármi egyéb (skyrim, fallout, anyámkínja aaa vr port) jobban játszható monitoron, egérrel, minek szenvedni vr-rel?"
Pl. mert más élményt adnak ezek a játékok is VR-ban. Ne már uram nem akarok 2d-s monitoron játszani egy Elite Dangerouse vagy akár egy Skyrim után. A Skyrim érdekes (2d-s) mert sokszor bele kezdtem, de nem tudtam folytatni. Most a vr verziót szépen játszogatom tovább és tovább.
A nem megszokott újdonságok, meg nagyon érdekes téma, hisz a Wii is valami ilyesmi karriert futott be. Sok gép fogyott és sok wii sport stb. de a megszkott Zelda-k és Mario-ból csak ugyan annyi, hisz az új közönséget nem ezek a játékok érdekelték.
Szerintem nem arra gondolunk itt jó páran, hogy nincs szükség Beat Seaber stílusú játékokra, hisz erről híreznek és cikkeznek és jót tesz a VR-nak, de szerintem ez a réteg nagyon sok olyan emberből tevődik össze akik hamar elvesztik az érdeklődésüket. Lásd wii és kinect. -
titán
válasz s:zozo #16863 üzenetére
Szimulátorok oké, azok a másik, ami jó vr-rel, de ahhoz nem kell vr kontroller. Viszont kell olyan másik vezérlő, ami vakon mindent kéz alá tesz, különben káosz. Ezzel is kéne valamit kezdeni. Egy olyan joystick kéne, amin van pozícióvisszajelzés, hogy az összes gomb sisakkal is látható legyen.
Engem marhára idegesít az ugrálós közlekedés. Pokolba kivánom.
-
aktív tag
válasz schawo #16864 üzenetére
Jól értelmezem, hogy az úr hadilábon áll az egeres,billentyűzetes irányításon kívül eső Oculus touch és xbox controller eszközökkel?
" Engem marhára idegesít az ugrálós közlekedés"
Amikor csak tehetem én is a hagyományos fps metódust választom vr-ban
Azért akik játéktermekben szocializálódtak és játszpottak pisztolyos lövöldözős játékokkal (railsooter) nem annyira idegenen a mostani Robo recall, Space spirets játékok sem. -
titán
válasz s:zozo #16866 üzenetére
Mármint, hogy én lennék az "úr"? Miért okozna gondot ez bárkinek is?
Amiről én beszélek, az szimulátoros probléma. Egy rendes repszimnek (Flight Simulator, X-Planes) kb 80-100 közvetlen elérésű gombja van, amit sisakban marha nehéz használni, csak úgy. De még egy rendes autóversenyszimulátornak (iRacing, LFS, Assetto Corsa, de még ilyen-olyan Project Carsban) is sokkal több folyamatos használatú gombja van, mint amit a kormányokra ki szokás tenni. Billentyűzet helyett lehet(ne) vezérlőblokkokat is használni, de láthatatlanul talán mégse. Ha lenne valami megoldás, hogy berajzolja a virtuális nézetben, könnyebb volna az élet.
-
KisApám
addikt
Arra meg várhatok, hogy "szúnyogháló" mentes nézetem legyen VR-ben... ahhoz már tényleg hardver kell, hogy ki tudja szolgálni.
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
sheep
addikt
válasz schawo #16869 üzenetére
Mondjuk szimulátornál jó ha egérrel kapcsolható a kabin, mint pl. a DCS, de egy X-plane még így is durva azért, meg ott az is gond hogy elég nehéz leolvasni a kis lcd kijelzőket a műszerfalon, a világító lámpák visszajelzéseit, meg a flight directort. Ott tényleg polipnak kell lenni.
Kell egy jó hotas amin sok gomb van A Battle of Stlingradban és már profin repülök becsukott szemmel, minden fontos cuccot ráraktam a warthogra, és szerencsére ott még nem is voltak a gépekben annyi szöszölni való.
De ahogy mondod, a legjobb az lenne ha valahogy látni lehetne a billentyűzetet.9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
aktív tag
válasz schawo #16869 üzenetére
A mosolygó smile-t viccnek (nem gúnynak) szántam, tehát nem gond az "úr".
"Ha lenne valami megoldás, hogy berajzolja a virtuális nézetben, könnyebb volna az élet"
A szimulátor problémára már most is vannak megoldások és szerintem ez is lesz a következő (valahányadik) lépcsőfok. A virtuális kezeddel, ujjaiddal kapcsolgatod a virtuális billentyűzetet és kapcsolni valót.
Mindjárt adok példát is amikkel én játszottam.
Elite dangerousel játszok és általános vagy picit komolyabb igényeket ki szolgál egy jó hotas rendszer vagy akár (ezzel játszom én) egy xbox controller. Auto szimulátornál (nekem g25 van) sincs gondom.
Repülő és más komolyabb szimek estében pedig a mondandóm legelején lesz a megoldás. Most is jó pár játék van ahol ez működik (oculus touch) esetén.
Titanic VR, lone echo, artika1, ultrawings, duck season (shotgunt müködtetsz), star trek (ujjaddal kapcsolsz, tekersz).
Szerintem érzékeltettem, hogy nem kell annyira ettől félni, csak forrja ki magát ez az egész.[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
A Zombie Apocalypse VR mennyire jó?
Valakinek megvan?[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
---- olvastam, DK2 verzió felbontás hanyagolható (960 x 1080 per eye)
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz KisApám #16875 üzenetére
Felejtős, az az utolsó fejlesztői változat volt. Én azzal kezdtem de csak próbának jó. A teljes értékű PC-és és ezáltal hardveresen nagyobb igényű verzió a CV1 (vezetékes), aztán van a mobilos Go (vezeték nélküli ARM megoldás). A Quest (vezeték nélküli de erősebb mint a Go) elvileg a tavasszal fog megjelenni ami a kettő közé lesz pozicionálva. Habár árban biztosan nem.
Remélem nem írtam túl nagy hülyeségeket. -
kiskuplung
őstag
válasz schawo #16861 üzenetére
Úgy értettem, hogy elég merész egy Beat saber-t év játékának kijelenteni, mert pont az ilyen, casual játékok miatt támadják a VR-t, mondván, nincs igazi VR tartalom.
Pedig, amiket felsoroltál, azok is sokkal jobbak VR-ban. Én pl. a Soma-t faarccal vittem végig, mert egy Wilson's Heart vagy egy Don't knock twice után már unalmas monitoron játszani.
FPS-eknél ugyanez. Játszottál már Robo recall-t? Arktika. 1-et?
Vagy lenyomtad már a Lone echo-t? Próbáltad a családdal Carly and the Reaperman-t?
Hogy tetszett az I expect you to die?Lehet, hogy nem is hallottál még róluk, mert a hazai sajtó is csak néha böffent fel egy-egy VR-kritikus cikket, de jó VR tesztek nincsenek. Abydos-t is elhajtotta a Gamestar mikor felajánlotta, hogy írna nekik a VR rovatba
Szóval van itt játék dögivel, maximum nem egyeznek az ízléseddel.
-
Enton
addikt
válasz kiskuplung #16877 üzenetére
Na ez mondjuk nagyon igaz rám is:
"Szóval van itt játék dögivel, maximum nem egyeznek az ízléseddel."
A kövi amit várok az pl ez lesz:
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
titán
A listád mindössze egyetlen '18-as címet tartalmaz. Ez ugye önmagában is egy fontos infó.
-
Picco
addikt
Vrlfg.net-en nezel egy elmult 24oras statisztikat jatekosok szamarol, hozzakepzeled azokat akik az oculuson keresztul jatszanak(mert csak steam usereket mutatja) es rajosz miert. Az is szamit hogy egy kenyerpiriton is menne 90hz-el es rajosz hogy miert lett a BS az ev jateka.
2019es bejelentett jatekokbol en a stormlandet varom mint a messiast. (:
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Raymond
félisten
Ehhez es aahoz hogy "nincsenek AAA cimek" ez is plusz erdekes adat:
The top VR-only experiences as measured by gross revenue this year
Persze nem irjak oda konkretan mennyi volt a bevetel, de eleve az erdekes hogy a 20EUR-os BS es H3VR vagy a 10EUR-os Pavlov hasonlo bevetelt generalt mint a messiaskent vart 60EUR-os (30EUR akciosan) AAA-s FO4VR es Skyrim VR. Szoval lehet hogy mindeki az AAA jatekokra var, de lehet az is hogy nem igazan.
Az is erdekes hogy a mar a HMD-k megjelenese ota kint levo gyakran akciozott 15EUR-os Space Pirate Trainer belekerult a Gold csoportba.
[ Szerkesztve ]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
kiskuplung
őstag
válasz schawo #16879 üzenetére
Igen, tudom, azzal is kezdtem kb. 10 hozzászólással ezelőtt, hogy ez az év elég harmatos volt.
De most arra akartam csak reagálni, hogy a Beat saber lenne a VR játékok csúcsa, miközben egy filléres címben, pl az Elevator to the moon-ban több kreativitás és munka van. Sőt, ha már ritmusjáték, akkor ott a BoxVR.
Amúgy én azt vártam, az idei Oculus Connect-en több bejelentés lesz. Tavaly minden hónapban volt egy kötelező cím (Mage's Tale, From other suns, Lone echo volt ami így hirtelen beugrott), idénre meg szinte csak a Stormland jutott, amit muszáj lesz megvenni. Annyira nem izgulok emiatt, mert még így is kb 2 évnyi anyag lapul az Oculus/Steam/Viveport fiókomban.
De ha a népnek Beat saber kell, mert ezzel lehet eladni a VR-t, hogy utána a fentihez hasonló címeket is megérje kifejleszteni, akkor rajtam nem fog múlni, én a Beat saber-t is megvettem
-
Raymond
félisten
válasz kiskuplung #16882 üzenetére
"Amúgy én azt vártam, az idei Oculus Connect-en több bejelentés lesz."
Ahogy en lattam az tortent hogy az idei budzse elment a Marvel licenszre, ami maradt azt meg a Quest jatekok tamogatasaba oltek bele.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
s7evcsenko
addikt
válasz kiskuplung #16882 üzenetére
Fura, hogy a Hellbalde-et nem említitek, pedig szerintem nagyon ott van a szeren! És idei!
Első igazi VR-es élményem, és elég meghatározó is lesz szerintem.
Már most mindenben hasonló élményt keresek."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
titán
válasz s7evcsenko #16884 üzenetére
hülyeséget írtam, törölve
[ Szerkesztve ]
-
Gigi01
őstag
válasz s7evcsenko #16884 üzenetére
Engem a sima verziónál nem igen zavart a fülembe suttogás,persze fülessel.
Vr-ben viszont van,hogy megijedek. -
Joshi
titán
"A kövi amit várok az pl ez lesz:
Derail Valley"
Az ilyen játékokkal az a baj, hogy ha nem elégíti ki a játékmenet az elvárásaidat, akkor szörnyű élmény is lehet. Mert ugye ezek a VR megoldások grafikában sehol nem lesznek. De ahogy írtam, ha ettől el tud vonatkoztatni az ember és tényleg élvezhető játékmenetet kap, akkor akár jó is lehet. Sajnos általában nem ez van.[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
válasz Gigi01 #16887 üzenetére
Brutálisan jók a suttogások, meg minden hang, ami a csajhoz beszél, én imádtam...
Ezt valami iszonyat jól összehozták.Ma nem bírtam magammal, és €7,5-ért megvettem steam-en a Robinsont, annak ellenére, hogy mindenki lebeszélt róla...
Úgy érzem ennyit talán megérdemelnek a készítők, bármennyire is legyen ablakon kidobott pénz."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
ZsZso
Közösségépítő
Pár akciós játék:
Fallout 4 VR - ~ 9,76 € - 2gameWINTER2GAME
kuponnal
Batman: Arkham VR - 3.39 € - CDKeys (SZÜRKE!)armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
aktív tag
válasz s7evcsenko #16889 üzenetére
Robinson miatt nem hiszem, hogy ennyi pénzért pironkodni kellene. Okké korai VR játék és magán hordozza a kiforratlanságot, technikai problémákat, viszont jó kis kaland játék és a környezet kifejezetten pofás.
Le is töltöm és megnézem az új videó kártyán (1070ti) -
-
-Solt-
veterán
Fallout 4 VR kapcsán engem az érdekelne, hogy kell hozzá a Touch, vagy működik esetleg kontrollerrel is?
www.smart-bus.hu
-
ZsZso
Közösségépítő
@maross: köszi, hogy szóltál! Először a CDKeys árat szerettem volna linkelni, de aztán gg.dealsen rákerestem és kidobta a fenti árat. Cak most látom, hogy az a sima Fallout 4. Mea culpa!
Így a linkelt CDKeys ár a legjobb (€ 13.69) viszont az szürke.
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
ZsZso
Közösségépítő
A CDKeys szerintem a szürkék között a legmegbízhatóbb. Itt ugyanis ha minden igaz arról van szó, hogy dobozos termékek kulcsait árusítják. Mint minden szürke ez is hordoz magában rizikót, de szerintem minimálisat. Facebookon kaphatsz még 3% kupont.
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App