-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
A rosszullétre megoldás szerintem a minimum 240hz-es kijelzők lennének... Mi az? Álmodozni még szabad.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
HoyHoy2
tag
A "Hangok"-nál, a lejátszó eszközöknél jobb klikk a hangfalon, legyen az a deafult lejátszási eszköz, úgy működni fog (ha a rfit a default akkor nem müködik biztos magára mirrorozza )
[ Szerkesztve ]
It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.
-
kisfurko
senior tag
Robinson: The Journey a Steamen leértékelve, hátha érdekel valakit...
Ennyit megér, mert gyönyörű, ha a játékmenet nem is túl pörgős -
proci985
MODERÁTOR
gorn tegnap kapott megint egy patchet.
roviden ami valtozott pl egy evvel ezelotthoz kepest:
- ketkezes fegyverek mukodnek es hasznalhatoak
- lancos fegyverek mukodnek es hasznalhatoak
- sokkal jobb teljesitmeny
- sokkal jobb fizikai szimulacio es hitbox detection
- uj arenakozben kikerult oculus storeba is, szoval ahhoz kepest, hogy steamen early accessben van kezd igazan jol kinezni. viszont tovabbra is hely kell hozza.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Raymond
félisten
A DCS-el mi tortent? Mert hosszu ido utan tegnap megint bekapcsoltam es az FPS allandoan a beka segge alatt van. Regebben meg magas beallitasok mellett is akkor esett csak le 90-rol amikor sok objektum (pl. varos) volt a latoterben vagy direkt leneztem a cockpit aljara/ Most meg csoda ha felmegy 90-re ha egyenesen felfele repulok essemmi nincs a kepernyon. Meg Low-on is.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
-
Dyingsoul
Topikgazda
Hogy melyik az elsődleges oka én nem tudom biztosan, de az tuti, hogy sokkal kisebb lenne az esély rosszullétre a folyamatosabb képpel, ha már ígyis-úgyis át akarjuk verni az agyunkat. Persze az is nagyban hozzájárul amit te írsz. Szerintem részben ez is olyan, mint a hajóút vagy repülő: bármilyen kényelmi faktort bevethetsz, mindig lesznek olyanok akik soha nem fogják bírni.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Raymond
félisten
válasz -Solt- #15066 üzenetére
Nem tudom, majd meglatom. Egy ideje mar ugyis erdekel es meg akartam venni, de massal voltam elfoglalva. Lassan visszajon a repulhetnek igy megint elokerult hogy kene
(#15065) qqzs
Nalam eleg szepen akadozott ezert volt problemas.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A windows alap audio kimenete mire van állítva? Ha a rift audio, akkor a mirror sem fog működni, mert az oculus csak a windowsnak passzolja át a hangot, így ha a windows a hangszórók helyett a riftnek küldi vissza, akkor érthető módon a hangszórók némák maradnak.
Nálam eljátszotta néha, hogy amint bekapcsoltam az oculus appot, a windows alap hangkimenet átváltott rift-re, ezért nem hallottam semmit a hangszórókon. Máskor meg a windowst kellett riftre átállítani, mert a játék csak a hangszórókon szólt.[ Szerkesztve ]
-
-Solt-
veterán
Érkezett új NV driver,
Changes and Fixed Issues in Version 399.07
[Oculus]: Blue-screen crash occurs when using Oculus VR software. [2321140]
[LA Noire VR]: Stability issues occur when running LA Noire VR. [2305821]
és amire még mindig nincs megoldás hónapok óta,
Using power monitoring in GPU monitor tools causes micro stutter. [2110289/
2049879][ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
kiskuplung
őstag
válasz -Solt- #15069 üzenetére
Engem eddig elkerültek az Oculus-os bugok, de most már 3 napja úgy indul a gépem, hogy egyből bejön a Home, és egy hibaüzenettel fogad, miszerint a Guardian rendszer működésképtelen.
Persze semmi baja, csak kicsit idegesít a hibaüzenet
Nem vagyok teljesen biztos benne, hogy nem az Oculus tray tool-lal akad össze, mert mintha pont a napokban engedtem volna neki egy frissítést.
-
Segal
veterán
válasz kiskuplung #15070 üzenetére
ne kapcsold ki
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Raymond
félisten
Nekem most a Go-nal van olyan hogy allandoan az elso beallitgatas (mi a controller, mik a gombok, stb.) indul el ha bekapcsolom. Vagy probaltam az egyik nemreg szoba kerult Yi kamera demo videojat lejatszni es a Gallery-ben erre kattintva elindult a first setup. Valami nem OK, lehet kene neki egy reset to defaults.
-
Tomdriver
őstag
válasz Raymond #15072 üzenetére
Nekem viszont a korábban vázolt problémám megoldódni látszik egyszerűen azzal, hogy bekapcsoltam a bétát. Nincs hibaüzenet többé home-ban és rendesen jön velem a pult is, akármerre fordulok.
Viszont a Fresco Logic driverét leszedtem mert idegesített, hogy sosincs zöldben a három eszköz a driver frissítéses nyekergés miatt. Winfos driverével minden baba![ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz Raymond #15074 üzenetére
Nekem az alaplapi USB-re vannak rákötve egytől egyig a cuccok, HMD + 3db szenzor és soha nem volt gond vele. Annyi plusz USB van hogy az alaplapon volt tüskés USB3.0 amit egy a házhoz kapott előlapi kivezetővel kivezettem a frontra (2db). Nem vettem én semmilyen Inatek meg hasonló kütyüket.
Asus Z87 Plus
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
Nalam szukosebb a helyzet [link]
Balra fent egyik szenzor, a kozepen a C felett az A-ban a masik szenzor, jobbra fent HMD, jobbra lent pedig eger. Tobb hatul nincs. Elore van kivezetve 1x USB 3.1 es 2x USB2.0
A heten jon a harmadik szenzor, majd meglatom hogy birjak egymast ketten a baloldaliban Ha nem megy akkor van egy szabad slot egy kartyanak.
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
"Elore van kivezetve 1x USB 3.1 es 2x USB2.0"
Ez a 7 + 17 de hiaba 2x USB3 ha a hazon csak 1 van. Ha nem mukodik hatul akkor lesz egy kartya, elore nem szeretek ilyeneket dugni, kell a controllereknek, es usb stick/hdd/ssd-nek. Tehettek volna meg hatra 2x USB2.0-al, de ez van.
-
Joshi
titán
válasz Raymond #15081 üzenetére
Ilyesmire gondoltam, Aliexpressen biztosan vannak olcsó megoldások. USB 3.0 kivezetés néven kerestem rá.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
-
Márton
nagyúr
én épp most kaptam egy ilyen 3.0 hubot
Jó gyorsEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Raymond
félisten
Hmm...nem erted. A 7-es van a hazra elore kivezetve. Onnan van ott egy USB3 ami kell is. Ha veszek kimenetet (mint amit linkeltel) akkor elol nem lesz USB3, mert csak a 7-esre lehet azt rakotni. Nem azzal van a gond hogy nincs valami kivezetve hanem azzal hogy nincs eleg port
(#15083) proci985
Milyen tipus? Nalam van valami Amazon Basics 3.0-as de nem aktiv. Igaz nem hinnem hogy a szenzor es a hosszabito amit adnak hozza ne lenne eleg.
[ Szerkesztve ]
-
-Solt-
veterán
Nálam ez a Generic SuperSpeed USB Hub "nyűg" az első pillanattól megvan, pedig már alaplapot is cseréltem, jött egy rakás frissítés is. A működést nem befolyásolja, csak zavaró... Illetve pár napja át kellett állnom a bétára, mert nem tudtam resetelni a nézetet a Home-ban.
Nálam elég régóta a 0.83.1-s OTT van fent, de eddig nem okozott galibát. Igaz, nem is működik tökéletesen... egyszer működik a hotkeys, egyszer nem, egyszer működik az Audio Switcher, egyszer nem.
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
Hunork
veterán
Üdv!
Ismét egy kérdés. Ma megjön a Vive.
A szenzorok végett kérdeznék, és az elhelyezés ügyében:
1. Vagy falra szerelve lesznek a szenzorok (tehát kell a fúró) Viszont egy esetleges szoba rendezés miatt akkor ismét fúrni kell.
2. Vagy állványon. Itt a kérdés: milyen állvány jöhet szóba, hol lehet olcsón beszerezni? Minden tripod fotó állvány kompatibilis? Vagy milyen más ötelt lenne esetleg, hogy ne kelljen szétfúrni a falat?Itt van pl ez: konig Ez jó lenne? Tudom, hogy nem 2m, de nem a földön lenne.
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz Raymond #15089 üzenetére
Értem.
És ez megfelelne? Nyilván két darab, mindkettő egy bútorelemen lenne, és, ha nem használom, akkor meg félrerakva. [link] Ez 10k, és nem kell sem fúrni, sem ragasztani. Itt a csavar oké, de mi a másik fém elem?Vagy van ez: [link]
Mod: Háhá, most jött meg! DPD Clasic, pénteken rendeltem, Anglia, semmi plusz költség, 186k lett így a teljes Vive cucc. Most csomagoljuk ki.
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz kiskuplung #15091 üzenetére
Jujj. Ok. Base station.
[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
Na, kérem.
Megjött a csomag. HTC Vive, viszont GB pakk. Azaz az adapter nem magyar, EU szabvány
Kérdésem, hogy ez az átalakító tökéletes lenne? Mert ugye így kell négy darab... uk to euAmúgy korábban az állvány esetén természetesen a Base station volt főszerepben. Van egy kiszemelt, jó lenne tudni, hogy a csavar szabványos, kompatibilis-e. Mindkét állvány egy bútor elemen lenne, tehát ezért nem 2m magas az állvány. állvány
A segítséget előre is köszönöm, mert így most van egy szép nagy Vive dobozom tele hardverrel...
[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
válasz Raymond #15094 üzenetére
Értem, csak ott van egy fém stift, az nem zavarja a base station "rácsavarozását"?
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Hunork #15095 üzenetére
Legrosszabb esetben is benyomod a körmöddel minden csavaráskor, viszont szerintem a base station is van olyan nagy, hogy mikor a meneten kúszik lefelé benyomja azt magától.
-
Hunork
veterán
válasz Dyingsoul #15098 üzenetére
Értem, Raymond kolléga (akinek ezer köszönet ezútonis! ) is ezt használja, akkor rendelem is.
Viszont az átalakító ügyében a fentebb linkelt termék megfelel?"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Hunork #15099 üzenetére
Szerintem bármilyen villás átalakító megfelel. (ha van a közeledbe hobby elektronika, bármi jó amit onnan adnak. nekem volt olyan hogy ott szerelte össze előttem a srác a műanyag elemet meg az érintkezőket, teljesen jó volt 2 A-es töltőhöz de ez nem űrtudomány, csak egy villás átalakító.)
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest