Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • izomman1

    senior tag

    Sziasztok!

    Kb. 1 hete megkaptam a Samsung Odyssey az idealer intézte és megbízhatóak nem átverés tényleg kihozzák a cuccot és minden vámolást is elintéznek helyetted csak ajánlani tudom idealer.hu

    Viszont a cucc 2 hét alatt érkezett be Magyarországra és a vámon 1 hónapot rostokolt a Magyar Posta jóvoltából így majd 1,5 hónapot kellett várnom a termék készhez vételére.. Sajnos a Magyar Posta lassúsága kritikán aluli volt.. kb 155-160 e ft ért importálható be (dollár árfolyamától és jelenlegi akciótól függ 399 ért most van e kint) a legolcsóbb a fentebb említett cégen az importja

    Magáról pedig a készülékről:
    Az Oculus om tegnap eladtam és marad a Samsung. Hogy miért?
    Jobb a képe kb. 30 % al élesebb a kép a különbség látható , de nem jelentős , mégis nekem grafikai mániásnak ez fontos.. Sajnos az Oculus os játékok viszont nem működnek, de nem is érdekel , mert már kitoltam őket és újak alig érkeznek fél év alatt jön most talán 1 -2 nagy név ami később úgyis más platformra is majd előbb utóbb megjelenik..
    A fő játékok mennek (Fallout VR , Skyrim VR , Doom VFR) vele még a Tales of Glory is amin meglepődtem...
    A készülék előnye az Oculushoz képest a sokat emlegetett kijelző így jobb a pixelesség ( még mindig látható , de jobb valamivel) illetve a nagyobb FOV,
    A kontrollere viszont ormótlanabb mint a Rifté , de szerintem jobb mint a Vive Wand .. Követése kb. megegyezik a Rift képességével nem egy Vive szintű követés , de elmegy.. Nyilván a hátad mögött megszakad a követés.
    Viszont egész jó USB 2.0 portba dugva.
    Viszont a Riftes 3 m es hosszabbítóm nem nagyon működik tökéletesen akkor van hogy bugol és kiugrik a játék menet közben! Bár ezt még tesztelnem kell..
    Minden összevetve Vive Pro helyett vettem , mert 450 e ft ot nem akartam egy upgrade ért adni.. A képe még jobb mint a Pro nak, mert jobbak a lencsék benne..
    Bátran importáljátok ha nem akartok 450 e ft os Vive pro ra költeni a főbb játékok így is mennek vele!
    Garanciáztatásban is elvileg segédkezik a cég ha valami baj van így vészhelyzetben vissza tudod küldeni Amcsiba a cégen keresztül..

Új hozzászólás Aktív témák