Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskuplung

    őstag

    válasz proci985 #12754 üzenetére

    Pont tegnap vettem meg, mert 20$ volt amiből eltoltam 15$ kedvezményt, szóval 5$-ból megvolt.

    És most játszottam vele 1 órát.
    Hát nem tudom, Te írtad, hogy milyen jó játék?

    Én így első körben hatalmas fekete ponttal díjaztam, hogy a máskor tűpontos kézkövetés itt kb 5 centivel el van állítódva. Az Oculus Hometól kezdve a Robo recallon át pontosan ott vannak a virtuális kezeim, ahol én gondolom és érzem, de itt nem. Amikor összeérintem a két kontrollert, akkor a látvány szerint még mindig van egy 10 centis rés a virtuális kezeim közt.
    De ezen még túltenném magam, viszont azon már nem, hogy ha kinyújtom a kezem, akkor kb. ott ahol az alkarom fele van, megakad a virtuális kéz/fegyver, miközben én még kis túlzással plusz fél méterrel kinyújtom a karom. És ez az effekt 360 fokban érvényes, vagyis olyan mintha egy láthatatlan búra alatt lennék. De ez így nagyon rossz érzés, mert közben az igazi karom kinyúlik a búrán kívülre, és csomószor csak hadonászok egy ellenfél előtt, mert bár fizikailag elérném, a játék mégse engedi. Ennek vajon mi az oka?

    A játék amúgy erősen béta verziós hatást kelt. A második pályán kapásból sikerült beleteleportálni egy lépcsőbe, ahonnan csak a reset position tudott kihozni. Aztán pedig eljutottam a pálya második felébe, ahol egyszer csak nem jött ellenfél, ezen meg csak a restart level segített :O

    Szóval én nem vagyok elégedett annyira. A harcrendszert amúgy szokni kell, kb így az első óra végén éreztem rá, hogy ha módszeresen csendben mindenkit lekaszabolok, akkor senki se vesz észre és nem lőnek rám. Mert ha tűzharcra kerül sor, akkor sajna ez a játék nem díjazza a hősködést. Pl. a lövések repesszerűen szétterjednek, és emiatt sokkal nehezebb akár csak elhajolni is a lövedékek elől, szemben a (szerintem) sokkal folyékonyabb Robo recall-lal. Ott az első perctől kezdve éreztem, hogy ott vagyok, és én irányítok. Itt meg csak kínlódok az időlassítással, meg azzal, hogy valahogy jó helyre teleportálódjak. Mert szerintem az sincs rendben, csomószor tök másfelé ugrik, mint ahova a kurzor mutat.
    Ja és szerencsére megy a 360 fokos tracking, mert amúgy a jobbra-balra klikket az esetek 10%-ban be se veszi a játék, ennek se tudom mi az oka.

    Amúgy ha minden működik, akkor elég jó kis ninja-szimulátor. Néha sikerül bevinni egy-két jobb kombót, akkor tényleg jó érzés önti el az embert. :) A grafika olyan, amilyen, kicsit Wii-hatást kelt. A zene viszont nálam betalált, legalábbis még most is dúdolgatom :)
    De ezzel az irányítással szerintem kezdeni kéne valamit, bár lehet, hogy több idő kell neki, míg beletanul az ember.

Új hozzászólás Aktív témák