Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz dgabro #3814 üzenetére

    Szerintem azt döntsed el, hogy van e szükséged az AWD-re, mert az emberek 99%-nak nincsen, illetve hozzá tenném, hogy az FWD S80 ott gond nélkül felment egy jó téli gumival, ahol fater feleségének a 4x4 kia sorentója nem, vagy csak küszködve, szóval AWD és AWD sem ugyan az, lásd a nemrég linkelt honda video pl, még a subarukban és audikban komolyabb fajta van általában, a volvoé is a jobbak között van. Ugye plusz fogyasztást, nagyobb sújt, és plusz alkatrészeket tartalmaz, ami nem jelenti azt, hogy le fog térdelni, de több mozgó alkatrész, nagyobb esély. Főleg ha nyugodtan haladsz, ahogy említetted, én kihagynám az AWD-t, ha csak nincs rá valami jó okod, pl minden télen hosszú sí túra, hegyekben laksz, vagy erdőszélen, földes úton....stb. Nekem a T5 V70 tegnap 26 MPG-t evett, az olyan 11 liter, úgy hogy városba mentem csak, rövid utakra, meg miután bemelegedett párszor le is forgattam, de alapvetően közepes tempóba haladtam.

    Ha a hátsó hely nem lényeg annyira akkor lehet S60 is, de ha gyakran utaznának ott felnőttek, akkor én az S80 felé hajlanék, hátul nekem nagyon szűkös volt az S60 (188 Cm, 90Kg). Esetleg még a V70-et tedd látómezőbe, nagyobb mint az S60.

    Most utána néztem, és mindegyik 5 hengeres (ne hogy a múltkori D3-D4 hibába essünk) szóval mindegyik Volvo fejlesztés, bátran veheted bármelyiket.

    runner 125

    Tőled akartam kérdezni, AUX kábelt a HU-803-ra lehet valahogyan varázsolni? Mert az S80-ból átülve sokszor hiányzik, főleg egész órakor, amikor mindenhol csak pofázás megy...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák