Hirdetés

  • TopSpin 2K25 teszt

    gp Djokovic nélkül ugyan, de bő évtizedes kihagyást követően visszatért a TopSpin-széria – itt van minden Grand Slam, de vajon a játéknak mekkora esélye van a világelsői címre?

  • Elvörösödik az Xperia 1 VI

    ma Újabb kiszivárgott képek, pontosított specifikációk a japán csúcstelefon kapcsán.

  • Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska

    lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)

Új hozzászólás Aktív témák

  • IreN!CuS

    őstag

    Így egybe válaszolok.

    Szóval 540-röl vegyem fel 900ra érdekesnek tűnik hiszen 540+34 és nem bírok kanyarodni.Nem inkább lejjebb kéne vennem?Mert 900+34 még "nyugisabb" lenne a kormányzás.
    FFB játékban ~55% (fejből mondom,így nem tuti),szóval maga a kormánynak a tekerése,nem nehéz sőt....játszi könnyű.Az a baj hogy érkezek a kanyarhoz fék elkezdem húzni befelé majd az autó megy megy megy én tekerem ő megy én tekerem aztán valamikor nehezen de elkezd elfordulni.De hát eszméletlen amit bukok egy egy ilyen résznél.Lehet az a baj hogy még nem szoktam meg,vagy rosszul csinálom.De amíg Momo-val 15 kör után hoztam 1 mp-t addig itt most 1 tizedet találtam (~50 kör) bill-hez képest....nonszensz.Ha már Momo ott 270 a kormányzási fok ha jól emlékszem ott simán 16-18 közötti kormányzár kellett nekem,néha még az is kevés volt ehhez hasonló visszafordítóknál.
    Én szeretem ha tekerem akkor fordul nem pedig csak kacsint egyet balra hogy igen izzadj még meg tekerj aztán fordulok.Csak ugye gumikat meg így nehéz kímélni.
    Szóval mennyire lenne érdemes belőni ~400 fokra?És ahhoz egy ~30-as kormányzár életképes kombináció lehet?

    [ Szerkesztve ]

    Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

Új hozzászólás Aktív témák