Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mattheus

    őstag

    Sziasztok!

    A segítségetekre lenne szükségem.
    Pár hónappal ezelőtt (kb. 3) vettem egy új Logitech Driving Force GT kormányt, mivel van egy PS3-am is és mindenképpen olyan kormányt szerettem volna venni ami PC-vel is meg Playstationnal is jól működik.

    Elsősorban az alábbi játékokkal játszom:

    - Grand turismo 5 Prologue (ki tudja mikor jelenik meg a végleges)
    - rFactor
    - LFS

    Playstation esetében nem nagyon volt gondom a kormánnyal viszont PC esetében annál több, mely az utóbbi 2 hétben vált egyre zavaróbbá.

    A problémám az, hogy mikor csatlakoztatom az USB porthoz (Kingston külső tápellátású 4-es HUB, amire általában más eszköz nincs csatlakoztatva), hogy rádugáskor értelemszerűen bekalibrálja magát, de mikor abbahagyja ezt, akkor pár fokkal de nem középállásban van a kormánykerék. PS3-nál is volt ilyen de ott talán 3 alkalommal fordult elő, de PC-nél sokszor 3x is csatlakoztatom mire nagyjából úgy áll be ahogyan én azt gondolnám, sőt ezen felül LFS-ben finomhangolom a kormánykerék tengelyét.

    A kérdésem az lenne, hogy ez normális vagy valami gond van-e a kormánnyal, illetve, hogy csatlakoztatás után esetleg a logitech profile programban ezen tudok-e változtatni. ?

    Köszönöm előre is!

    M

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák