Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fLeSs

    nagyúr

    válasz Jack@l #19023 üzenetére

    Már vissza is csomagoltam, ez gari, elkezdett kattogni tök random módon kanyarodás közben.
    Qrvajó, hogy ennyi szívás van a kormányokkal. Szinte lehetetlenség, hogy folyton gyári hibásakat kapjak, és mégis megtörténik. :((( anno 1ébként emiatt hagytam abba az egész szimezést, mert az első Fanatec ügyintézése 2 hétig tartott, aztán a következő megint 2 hétig, de közben már megvettem a TM T300RS-t, ami 2 hét után beszart, közben a 2. Fanatecet eladtam. A TM gariztatása 2 hét volt, állítólag vmi kontakthibát javítottak ki rajta (értitek, egy 100+ ezer forintos hardverről beszélünk), miután visszakaptam két kör után újra jelentkezett a hiba, újabb 1 hónap gariztatás, de ekkor visszakaptam az árát. Eddigre elvesztettem az érdeklődésemet a szimezés iránt aztán eladtam mindent (cockpit, pedál, tartalék kormány) a picsbe.

    Most ez is megy vissza gariba, hiába kb. 2 órája van nálam, hiába vadiúj, simán lehet, hogy hetekig tart majd a gariztatás. Egy rakás sz@r a minőségellenőrzés ezeknél a cégeknél.

    [ Szerkesztve ]

    "I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."

Új hozzászólás Aktív témák