Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fLeSs

    nagyúr

    válasz barcalaci84 #19002 üzenetére

    Érdemes ebbe a topikba beleolvasni, a lényeg kb. az amit írtam/kérdeztem pár napja: a load cell és a potos fékek között nincs olyan minőségbeli különbség mint amit a "hardcore" szimesek próbálnak beállítani, a különbség az az amit érzünk és ez a fék "keménységére" vezethető vissza, amiért nem a load-cell felel, hanem a fékrugó/gumi/stb ami a pedál lenyomását nehezíti. A végeredmény, a játékban a fékerő a végén mindkét esetben arra vezethető vissza, hogy milyen távolra nyomtuk le a fékpedált.

    [link]

    Ha a G27-be teszünk egy modot akkor azon is azért tudunk jobban fékezni, mint a gyári rugóval, mert ugyanúgy - mint a load celles pedálokon (holott a load cellhez semmi köze a dolognak) - az izommemória miatt könnyebb fékezni.

    Nem kell dühösnek lenni :D, nem beszélek a load cell ellen, pár hónapja adtam el a CSP V2-met (kellett a pénz és amúgysem volt időm/kedvem szimezni) pedig nagyon bírtam.

    Szóval elviekben most ha a G27 fékjét sikerül úgy beállítani ÉRZÉSRE mint a CSP V2-jét, akkor nem veszítek semmit, és ezt a kis belső "vívódást" eldöntöttnek tekintem magamban. :)

    [ Szerkesztve ]

    "I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."

Új hozzászólás Aktív témák