- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
válasz neilszab #1800 üzenetére
Nem kaptam hozzá drivert, de holnap átmegyek a bátyámhoz és elhozok mindent ami a kormányhoz volt.A neten azt is írták , hogy van hozzá pedál is, de mondjuk a kormányon ott van a helye ahova csatlakozhat.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Jégkokó
veterán
válasz neilszab #1802 üzenetére
A gép alapból felismerte a kormányt és települt hozzá a driver, de mint mondtam én csak a kormányt kaptam meg a többi nincsen nálam , ezért is irtam, hogy elhozom mindjárt a többi elemet is.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Jégkokó
veterán
Mivel nem az enyém a kormány, amugy meg megkérdeztem és nem volt a dobozába semmi csak maga a kormány.Ezt én is furcsállom, mert a neten is irják hogy egy adapter is van hozzá a force feadback működésére , de nem volt benne a dobozába.
-
inkubator
aktív tag
Maximum 20.000 huf-om van kormányra. kérdés:
melyiket vegyem szerintetek?
- Logitech MOMO Racing Force használt (1 éves) 18.000
- Driving Force Pro
- Thrustmaster Rally GT FFB Pro
A legutolsó nagyon megtetszett, de nem tudom hogy hol lehet kapni és hogy mennyiért! A DFP-nek az árát se tudom. A Driving Force Pro és a Thrustmaster Rally GT FFB Pro ha tudtok róluk, hogy Debrecenben hol lehet kapni, akkor írjátok meg!!!!
A momo-tól félek hogy ha tényleg szar a pedál akkor kenegetni kell meg belenyúlni. Még sose csináltam ilyet. Félek hogy elrontom. Vagy nem lehet elronani? Infót a dologról mennyire veszélyes ez technikai analfabétáknak. Kell e valamit venni a javításához? THX Légyszives többen is válaszoljatok, ne csak 1 ember! És bocs ha láma vagyok 1 picit.
[Szerkesztve]Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
inkubator
aktív tag
Végigolvastam a MOMO pedál javítását. Azoktól kérdeznék, akik megcsinálták ezt a beavatkozást: A pedál probléma teljesen megszünt, vagy csak ideiglenes megoldás? Mert nem mindegy ha az ember vesz egy momo szettet, ami lehet hogy tönkre megy, aztán próbálja megjavítani, de még úgyse jó. Vagy esetleg oké van gond a pedállal, megcsinálja a beavatkozást, aztán teljesen jó a pedál és nem kell többé babrálni. Tehát mennyire eredményes ez a javítás?
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
Met
nagyúr
válasz inkubator #1809 üzenetére
4 pedált szereltem meg a leírt módszerrel.
Az egyiket 2 éve, nincs vele gond. Egyet azért kellett másodjára is ragasztani mert FBS ragasztó helyett normál sziloplasztot használtam.
Ha jól csinálod meg a ragasztózást (FBS-el ) akkor évekig működik, csak néha kell kis WD40-et a potikra fújni mert elkoszolódnak, ez függ a használattól és gondolom a környezettől is.
De mondhatni a szerelés tartós javulást eredményez."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
hétalvó
addikt
Vettem egy használt momo racinget, fel szeretném kicsit újítani, rendbe pofozni. Ötletek?
Semmi baja nincsen jelenleg.https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
Gabox
csendes tag
Hali!
Még mindig eladó 1 db új, 0 kilóméteres Logitech Momo Force. (Aqua-nál vásárolt, 1 év gari).
Ára: 24K
[Szerkesztve] -
törölt tag
-
Torry
addikt
Hi!
Régebben írtam, hogy a Logitech Wingman Formula Force GP-m vesztett az erejéből. Írta valaki, hogy nála ugyanez volt, vett új tápot és megoldódott. Így vettem én is egy újat, de a probléma továbbra is fennáll.
Mi lehet még esetleg? Szétszedni nem bírom egyelőre mert ilyen köcsög csavar van benne, amihez csak nagyobb húzóm van.
Előre is kösz! -
AMD_ok
őstag
Én irtam,hogy vesztett majd elhagyta az ereje, de nem vettem másik tápot, hanem azt csináltattam meg!
Most már jó, éppen ezért nem tudom,hogy a tied miért nem megy rendesen.
Vmi IC-ről beszéltek itt előbb a kormány belsejében, de asszem az is a MOMO-nál merült fel, mint esetleges probléma, ugyhogy sajnos sztem motor baja lesz -
ThorsHUN
őstag
Logitech Driving Force EX pro PC 14 619 Ft 2 év
Ez miben kulonbozik a driving force pro-tol?
Mert sima driving force pro-t nem talalok sehol -
-
inkubator
aktív tag
A Logitech MOMO Force kormány-t hogy kell tárolni? Legyen mindig bedugva vagy húzzam ki a 220-ból esetleg usb-ből? Fosok ki-be húzgálni a konektorból mert halottam már 1-et így elfüstölni ilymódon
A másik kérdésem pedig, hogy amikor megnyitom a kormány fekete ablakát, ahol minden alkatrészét ki lehet választani, mit kell hozzárendelni a játékokhoz? Pl.: toca 3-nál mit kell hozzáadni, mert játék telepítés után nincs benne?
Azonkívül láttam hogy 4 ablakot lehet beállításnál megnyitni, de én csak 3-at tudok.
1. Az imént említett fekete ablak
2. Az abból megnyitható tulajdonságok ablak 3 beállítással
3. Amin a kormány forgatási modellje van (ha forgatom mutatja a képernyőn és a gáz, fék benyomásának erősségét.
4. amit sehol nem találok, azon is 3 valaminek lehet az erősségét állítani és az egyik a Dead zone. Hol találom azt az ablakot, hogy jutok el oda? Azt szoktátok finomhangolni játékoknál is amikor erősséget stb.-t állítatok.Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
-Mike-
addikt
válasz inkubator #1826 üzenetére
én a racinget, most a g25-t is minden nap ki/be húzogatom és semmi baja sincs, szal no para;)
ha a profiler ablakra gondolsz belehet oda rakni a játékokat hogy onnan indítsa el őket de különösebb jelentősége nincs, akkor is jól fog működni a wheel ha nem használod a progit. -
ThorsHUN
őstag
Nyah sikeresen beszereztem egy DFP-t
Korrekt cucc, nekem nagyon bejon
Kaptam a jotanacsokat, hogy minel lassabban es kissebb uton jaratom a kormanyt, minel finomabban fekezek es adok gazt annal hosszabb eletu.
TDU-t jatszok, de ott azert neha ellen kell kormanyozni neha hevesebben kell fekezni/gazt adni, de sztem minden jatekban hasonlokeppen van.
Rally jatekot tudtok mondani amiben jol kijon a FFB hatasa?
Kiprobaltam az Xpand rally-n de az egy szar. Kormanyzasnal semmi FFB hatas, csak ha kimegyek a palyarol vagy utkozok vminek.
(Az eladonal probaltam ki egy F1es jatekkal.. nah ott lehetett erezni... foleg ha megcsuszott a kocsi, akkor lehetett erezni, hogy hoppa semmi ellenero nincs, akkor most csuszok...)
TDUban is van ellenero rendesen, de ott meg a megcsuszast nem erzem rendesen, csak hangok alapjan... -
kzoltann
aktív tag
szerintem egy szimulátorban a default setup hasznalata nagyon rövid ideig elég ahhoz hogy azt hidd jol mész, aztan feljossz netre és látod fél perccel jobbak nálad... az alapokhoz elég aztán, meg kezdheti tanulni az ember hogy mi micsoda...
[Szerkesztve] -
Godlike
tag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy nagy problémám!
MOMO racing force kormányom van, egyik este abbahagytam a játékot minden oké volt, másnap vissza akartam szerelni, és meg se makkan. se zöld fény se semmi. A winfos azt se monjda rá hogy fakabát. mintha be se dugnám. Járt már valaki így, közűletek? Tudtok helyet ahol képesek megcsinálni occsóért?
Játszani akarok pls help!Godlike
-
Godlike
tag
Azóta sikerült életet lehelnem belé, 5.0-ás driver volt a mgoldás
Godlike
-
Godlike
tag
A hiba visszatért! Tud valaki segíteni? Bedugom és semmi 5ös driver ide vagy oda meg se nyikkan! Kemény 2 napig ment
Köszi előre is!Godlike
-
Godlike
tag
hát lehet hogy ennek nem mindegy az összedugási sorrend
Elöször össze aztán a gépbe! Nem tudom. Most üzemel. A fateroméval semmi ilyen nincs. Mondjuk az az elsők között lett véve. Még a táp és a kábel is igényesebb mint nálam. Logitech is egyre alább adja.Godlike
-
Benyo86
csendes tag
Hi!
Van egy eladó Logitech momo kormányom! 18ért.
Teljesen jó állapotban!Benyo bácsi megoldja
-
Dashes
őstag
Logitech® Driving Force Pro™ jó PC hez? Ha nem ti milyen kormányt ajánlotok ezen árkategóriában?
-
Flashget
félisten
Hi.
DFP-hez GTR2-ben nem tudna valaki adni egy jó kormány setuppot?Realme GT Master Edition
-
Dragbajnok
tag
Hello!
Most lettem tulajdonosa egy MOMO Racing ffb kormánynak de az istennek sem tudom
normálisa működésrebírnom a ffb-et.Semilyen efekt nem működik GTR2 alatt csak simán nehéz tekerni.Valaki megtudná mondani hogy kell beállítani? -
terma
csendes tag
Hello!
Olyan kérdésem lenne hogy Vista alatt is működik-e a DFP rendesen?
Ugye ez a driver kell hozzá?:
http://www.logitech.com/index.cfm/441/131&cl=hu,hu?osid=13&file=http%3A%2F%2Fwww.logitech.com%2Fpub%2Ftechsupport%2Fjoystick%2Flgs500enu.exe
Kösz a segítséget! -
izmos
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni 1 Logitech Formula Force EX kormányt.
Annyi lenne a kérésem,ha valaki tud olcsó helyet ahonnan meglehet rendelni,az linkelje be plz...mindenféleképen ujat szeretnék venni...köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest