Hirdetés

Hirdetés

  • Érkezik a Redmi Watch 5 Lite

    ma Szeptember 25-én Indiában lesz az aktivitáskövető premierje, és lehet, hogy marad is azon a piacon.

  • 2024-ben M1? Nóóórmális?

    lo Elérkezett az idő a lassan hat éves Mac Mini leváltására. És mivel már egy ideje foglalkoztat a gondolat, miszerint...

  • Színpadon a hardverzenekar

    ph A hangeszközöké és monitoroké a rivaldafény, de asztali gépekről, komponensekről, notebookról és egérpadról is szó esik.

Új hozzászólás Aktív témák

  • N€T0X|N

    őstag

    LOGOUT blog

    válasz fLeSs #11924 üzenetére

    Ilyen hosszú pályák elég ritkák. Jóformán csak a Nordschleife (20/25km, konfigtól függően, az a pálya, ami a videóban van) működik még ma is. rFactor és GTR-ek alá van a Targa Florio, ami valamikor az előző század közepén működött. 70km, gyakorlatilag közutak, de ilyen egyautó szélesség sok helyen, erdők, városok között - nagyon hangulatos, de versenyt nyomni rajta picit meredek. :D
    Körbenéztem a meglévő pályáim között, a hosszabbak még:
    Brno classic (13km), Spa classic (14km, de ebből a modern is 7), Eiffel Rennen (Südschleife+Betonschleife, ~7-8km), Hockenheim classic (majdnem 7km), Le Mans (13km), Miller Park (USA, 7km-es nyomvonala is van), Monthlery classic (majdnem 8km), Monza 10K (az ovál résszel együtt 10km), Sachsenring classic (majdnem 9 km), Sebring classic (8km).

    Ebből némelyik megvan más játékok alá is, az rFactor és a GTR-ek között általában elég nagy az "átjárás", Nordschleife meg lényegében minden játékhoz van (NFS Shiftekben is). A pályák alapevően nincsenek autóhoz kötve, szóval vagy azzal mész rajta, amivel akarsz (offline), vagy találhatsz hozzájuk esetleg ligát - akkor meg amivel ők mennek.

    Edit: hopp, ez elég off.

    [ Szerkesztve ]

    Sent from my keyBoard

Új hozzászólás Aktív témák