- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kephamos
addikt
Ok, nem szóltam!
-
Flashget
félisten
válasz Kephamos #11451 üzenetére
De hogy ugyanaz!
Egy módosított, javított pedál már amiben a momo hibát kijavították.
Csak a Momo kormánnyal kompatibilis. Volt aki hozatott DFP-t anno 20K-ért a kormányt elrakta a szekrénybe és a momo kormányhoz használta a DFP pedált.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz itouchfan #11456 üzenetére
De és nincs annyi gomb sem rajta. Egyszerre hozattuk a DFP-t anno és neki a pedál kellett csak, mert a momonak jobb volt fogása, de gondolom azóta már G25 vagy G27 lehet neki
Apropó..elég nagy a katyvasz Logitech kapcsán.
DFGT-t újonnan sehol sem lehet venni boltban Mo-n ha van akkor beragadt raktári készlet (gondolom jó drágán adták korábban) G27 pedig felmen 100K-ra!!
Ez már olyan helyzet, hogy vagy használtat keres aki ilyen kormányt akar vagy tényleg Fanatec ha javították a hibáit.DFGT kapcsán hardverkerről másolva:
2013-08-23 21:05:41)
úgy néz ki tudunk rendelni egy új beszállítótól, de a szállítási idő kb. 1 hónap lesz. viszont érkezik 36db, 1 raklap. hamarosan ha minden jól megy, bekerül érkezésbe a várható érkezési időpont.2013-09-02 09:52:20)
Sajnos az előző szállítmányt nem rendeltük meg végül, mivel kiderült nem újak, hanem gyári javított és újracsomagolt termékek. Az ára viszont nem lett volna kevesebb... vagy így is eladható vajon?(2013-09-03 21:36:18)
Érdemes lenne szerintem megpróbálni ezeket a gyári felújítottakat...mennyibe kerülnének ezek?2013-09-03 21:46:01)
77 USD lenne /db, ha egy raklapnyit megveszünk (36db). Előre fizetünk, tengerntúli szállító, konténeres szállítás, kb. 1.5 hónap amíg ideér. Így viszonylag gazdaságos lenne a szállítási költség, 20 USD /db. Összesen 97 USD -re jön így ki /db, az kb. 22.500Ft. Erre kellene még árrést tennünk, mivel majdnem 2 hónapig ki van vonva a költségvetésből a pénz az előre utalás miatt, így illene kb. 15%-20% árréssel dolgoznunk. Ez azt jelenti, hogy 26.700Ft + ÁFA -ért kellene adjuk a terméket, ami ráadásul nem is új, hanem factory refurbrished. Vajon piacképes lenne így?... :-(
ez az egy vonal van, egyébként egyik beszállítónál sincsG27 kapcsán:
(2013-08-31 17:02:57)
- Új verzió
Ez mit takar?(2013-09-02 09:47:42)
A tényleges különbséget, fejlesztést mi is kerestük az eszközben, de azon kívül hogy jóval drágább lett és a csomagolása új dizájnt kapott, más különbséget nem sikerült felfedeznünk...[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
tikshow
addikt
válasz El_Gigante #11458 üzenetére
Ha 90k-t még rászánsz akkor Fanatec Porsche GT3 RS V2 + CSR Elite pedals a Special Offersben szállítással együtt ennyi.
-
őstag
válasz Flashget #11457 üzenetére
Az új verzióra én is kíváncsi voltam, egy G27 hirdetésben ez volt róla olvasható:
"Az optikai érzékelő hamar elszállt az alaplapról a régebbiekben, illetve volt egy olyan probléma is, hogy ütött, a kormány jobbra tekerve. Javítottak a váltón is - elvileg ez teljesen kattanásmentes."Nálam is volt hibás darab, 3X is cserélte a bolt, mert ütöttek, zakatoltak rendesen fordulásnál.
Most inkább egy DFGT-t szereztem be, valahogy szimpatikusabb a több gomb a kormányon, így már csak a nagyobb testvérek pedáljai hiányoznak[ Szerkesztve ]
-
IcsiGin
csendes tag
Sziasztok.Kaptam egy Manta Easy Wheel MM627 es kormányt. Csak Driver Cdt nem nagyon kaptam hozzá. Win8 at használok. Eurotruck Simulátorral szeretnék játszani. Ha van tapasztalatotok ezzel a kormánnyal kapcsolatban akkor írjatok légyszíves, hogy honnan és milyen drivert szedjek le. Hogyan állítsam be.
Első kormányom és fingom sincs a dologrólElőre is köszönöm!
Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu+1u
-
seawolf570
aktív tag
válasz IcsiGin #11463 üzenetére
Ezzel a kormánnyal már többen megszívták, ha jól tudom csak XP-re van driver, Vista, Win 7, Win 8 nem támogatott. Egyet tudsz vele csinálni, felraksz a W8-ra egy wirtual XP-t és akkor működni fog az XP-s driverrel.
Ha kaptad azért kaptad, mert sz@rt sem ér az új oprendszerekkel, még mindig jobb mintha megvetted volna és úgy szembesülsz vele.Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, AMD Phenon ll™ X4 B50 BE , Alpenföhn Himalaya, 4 x 2G A-DATA DDR3 1600 GS v2.0, Sapphire HD 6950, Gainward GT 220 (Physx), Chieftech 550 AB-A
-
fagy53
nagyúr
válasz IcsiGin #11463 üzenetére
ETS2-öt elég jól lehet egérrel és bill.-vel játszani, hidd el azzal a kormánnyal még az XP is egy komoly kihívás!
Van valami hasonló az asztalom alatt porfogónak, igaz a külön botváltó mellé kézifék is járt hozzá, de többet szenvedtem vele mint bármi mással együttesen, egy előnye van télen, hogy nem jön annyira a hideg a lábamra.... -
IcsiGin
csendes tag
válasz seawolf570 #11464 üzenetére
Köszi szépen! azért teszek egy próbát akármilyen gyászos is.
Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu+1u
-
sasilles
csendes tag
Sziasztok! A mai napon elromlott a DFGT-m, amit 1 éve vettem. Vezetés közben egyszer csak egyik irányba elment a lehatárolópont, és folyamatosan arra sokkal könnyebb volt tekerni, és emellett olyan szag jött a kormányból mint amikor flexxel vágnak valamit. Valakinek esetleg valami ötlete hogy mi lehet a probléma, esetleg házilag javítható-e vagy a gariztatást válasszam? A boltban ahol vettük ott már nem érvényes a gari, de úgy tudom a logitech gyárilag 2 év garanciát vállal rá igaz? Fontos lenne minél hamarabb megcsinálni mert jövőhéten ligafutamom lesz ezért kérdeztem a házi megoldást, a logitech szervíz milyen gyors? És hol kell jelenteni a hibát? Bocsi hogy ilyen sokat kérdeztem, de kicsit tudatlan vagyok e téren.
Előre is köszi a válaszokat!Üdv: Illés
-
Joshi
titán
válasz sasilles #11469 üzenetére
Ha füst is jött a kormányból akkor házilag nem fogod tudni megjavítani. A Logitech hivatalos magyarországi szervíze a fixit-service, itt regisztrálj és írd le a részleteket e-mailben. Valószínű hogy kelleni fog a sorozatszám illetve bizonyítanod kell hogy hol vásároltad a kormányt. A lényeg hogy regisztrálj és kérdezz úgy is meg mondják hogy mit kell tenned. Nagy valószínűséggel a jövőheti ligafutamot buktad.
ui.: az oldalon állítsd magyarra a nyelvezetet és úgy regisztrálj.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
Ez a teló szám már nem él? 36 177 74 853
3 éve még ezt kellet hívni, lefényképezni a DFP kormányt egy számmal amit ők adtak meg és feltölteni a képet egy általuk megadott helyre. Majd 2 hét múlva Hollandiából hozták meg az új DFGT-t az UPS céggel.Realme GT Master Edition
-
Joshi
titán
válasz Flashget #11475 üzenetére
Ha minden igaz akkor először én is ezt hívtam fel de a hölgy a FixIt oldalát ajánlotta ahol e-mailben kellett leírni a problémát. Írtam és segítettek is, nekem egy DFGT-hez kellett egy pedál garancia nélkül és 8k-ért küldtek is egyet. Természetesen a telefonszámot is fel lehet hívni nem tart semmiből.
ui.: gondolom a garanciális javítás/cserét szigorúbban kezelik ami nem meglepő.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
Aztt hallotam, hogy már nem elégedtek meg a fényképpel, elkelett küldeni a hibás kormányt és csak ezután jött gariban az új. Régebben pedig az USB csatlakozót vágatták le és kellett azt elküldeni. De ezekben az időkben Mo-n a Logitech nem javított semmit gariban, hanem csere újra mindegy hogy kormány,egér,bill volt.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
sasilles
csendes tag
válasz ricshard444 #11478 üzenetére
Nekem csak balra...
-
Flashget
félisten
Realme GT Master Edition
-
cyberkind
félisten
-
neilszab
őstag
válasz peetyy #11481 üzenetére
Hamár izgő-mozgó cockpit:
PH cikk: Autószimulátor magas fokon: interjú és próba
Illetve, ami kukázni fogja a 3 monitoros rendszereket:
IT café: Oculus Rift – fél lábbal a Mátrixban
[ Szerkesztve ]
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
Flashget
félisten
válasz neilszab #11487 üzenetére
Volt pár éve egy videó egy házi készítésű cockpitről ami távkapcsolóval működött és a padlóból jött elő illetve ha nem használták oda is ment le. Volt a készítéséről egy videó...de nem találom azóta se. Ismered ezt a videót? Linket tudnál adni róla?
Realme GT Master Edition
-
fagy53
nagyúr
-
-
Joshi
titán
válasz neilszab #11487 üzenetére
Az Oculust módomban állt kipróbálni a Formula Student Hungary rendezvényen ahol Tilus bemutatta hogy is működik. Én is a hullámvasutat próbáltam ki és nagyon tetszett, tényleg el lehet szédülni kissé. A felbontás nem volt az igazi de még béta fázisban van a cucc. Mondjuk azt nem hinném hogy a közeljövőben túlságosan elterjedne mert ahhoz megfelelő programok is kellenének. Mindenesetre ígéretesnek tűnik.
-
neilszab
őstag
-
KaraDani
addikt
Igen 5760x1080, káva kompenációval meg 6000x1080 at renderel kb. Úgyhogy kell alá egy erősebb vga, szerencsére a szimulátorok annyira nem vészesek ilyen téren, egy amd 5850-el iR, rFactor játszható volt. AC tech preview, meg rF2 már feküdt tőle. 7950-re cseréltem, azzal már semmilyen játékban nincs gond (kivétel rF2 az így is úgyis nevetséges optimalizáció terén).
Úgyhogy ha tényleg olyan jó lesz a rift sok szempontból megéri. Majd ha már levegőben lesz a megjelenés én is ki szeretném valahol próbálni. Amitől kicsit tartok, hogy az hogy a kezelőszerveket nem látom, vajon mennyire zavaró? Na meg azért megnézem előtte nem leszek-e tőle rosszul vagy ilyesmi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest