Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Darmol

    senior tag

    válasz Rive #63757 üzenetére

    és #63743 .
    Kezd kicsit olyan érzésem lenni, mint J.P. Prewitt-nek mikor Derekkel beszélget. :U
    Mivel még arra sem vettétek a fáradtságot, hogy alap dolgoknak utánanézzetek, fél perc alatt kerestem nektek egy linket. [link]
    Tudom-tudom. Számotokra ez az egész nem konkrét és nem értelmezhető, szóval
    "Ugyanakkor számos kórokozó akár hosszú időre is része lehet a normál flórának és csak a körülmények minimális megváltozása indítja el az invazív fertőzéseket, aminek során a mikroba teljes patogén képessége érvényre juthat. Így például az orr-garat flórának nem ritkán része a Neisseria meningitidis, a Streptococcus pneumoniae, vagy a bőrön, orr-üregben a Staphylococcus aureus, melyek adott esetben mind súlyos invazív fertőzésekért lehetnek felelősek (a részleteket lásd az egyes kórokozók tárgyalásánál)."
    Több munkát nem végzek helyettetek. Hogy mik ezek, milyen a jellemző antibiotikum rezisztenciájuk, mik a tenyész körülményeik, milyen sejtciklusaik vannak, stb. tessék utánanézni.
    Utána szépen meg lehet kérdőjelezni a véleményemet konkrétumokkal. Miért is olyan veszélytelen körberöhögős semmise minden más a COV-2-höz képest.

    "És nem, ez a cucc nem igazán hasonlít az influenzára. "
    De. Ez a cucc leginkább influenzára hasonlít a pandémiás szakemberek számára. De ezt úgy általában nem képesek felfogni akik nem értenek hozzá. Na kik vannak többen akik hangosabbak? :U

    [ Szerkesztve ]

    Aki azt mondja "nem tudom elhinni az igazságot" az naiv. Aki azt mondja "nem akarom tudni az igazságot" az ostoba. Aki azt mondja "az igazság tilos" az gonosz. Aki azt mondja "én határozom meg az igazságot" az beteg.

Új hozzászólás Aktív témák