Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BalanceR

    addikt

    válasz Darmol #63733 üzenetére

    Ami azt illeti, az én ismerettségi körömben 90%-ban jól viseli, és tartja karban a maszkot, de ez biztos csak az én buborékom. Persze utcán, boltban , buszon sajnos látok meredek dolgokat, de mint említettem, az, hogy valaki szarul hordja, vagy kezeli, nem a maszknak felróható hátrány.
    És igen, minden maszkot, ami eldobható csak egyszer használok, és az is max 4 óráig, az FFp2eseket pedig Uvc boxban tisztítom, és max 10 tisztítás után az is kuka, mert az UV fény és a cső által gerjesztett ózon is roncsolja az anyagot.
    De válasz továbbra sem jött tőled, pedig valóban érdekelne pontosan milyen egészségkárosulást, betegséget okozhat a maszk? Érdekelne a véleményed, mert biztos tudsz új infót mondani, eddig sajnos csak gödénymegszállott idiótáktól kaptam " infót" hogy a "maszk alatt nem kap oxigént" ( de igen kap, nincs érdemi hatással az oxigénszintre, ez bizonyított tény) ,hogy "a kilélegzett CO2 felgyülemlik" (megintcsak hülyeség, max nejlonszatyorban gyűlik fel, de azt nem húzza senki a fejére csomóval a nyakán) illetve azt, hogy "gombák telepednek meg rajta" ( belülről? Azt hogy? Gombát lélegzik ki? És 4 óra alatt megtelepszik? Megintcsak f@a$zság)
    És végül " megtapad benne a baci, és vírus"
    ( Igen, megtapad, ezért van a maszk, hogy ne benned tapadjon meg, ami baci kívülről jön az a külső felén, ami esetleg belőled jön az a belső felén, szóval ez sem releváns)
    Szerintem, de kérlek javíts ki, mert tényleg érdekel a véleményed.

    [ Szerkesztve ]

    #Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

Új hozzászólás Aktív témák