- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
Ha a Dortmund behúzza a BL-t, kap 20 misit, ha pedig Bellingham, akkor 25-öt, tényleg van ilyen deal?
-
mephi666
nagyúr
válasz cyberkind #206701 üzenetére
...így keresett a 'pool is egy kis zsebpénzt kukinnyóból, amikor a bayern-el bl-t nyert ...csak a barcának kellett állnia ezt a számlát (nem tudom, hogy befutott-e az utalás ténylegesen)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
DeathAdder
veterán
-
Creative997
őstag
válasz venember83 #206691 üzenetére
Itt hol van az UEFA FFP?
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Ringman
nagyúr
tibi, a marseilles-nek kellene nyerni az el-t, mert bl-indulóként kötelező lesz megvenniük correát
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Creative997
őstag
Most nézem, hogy arról pletykalnak újabban, hogy Southgate veszi át az MU-t az EB után
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
vond
MODERÁTOR
válasz Creative997 #206707 üzenetére
Office Nooooooo GIF * 99999999
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
vond
MODERÁTOR
válasz venember83 #206699 üzenetére
Annak azért örülök, hogy 30+ év MU-nak szurkolás, és az elmúlt 10 év botrányos teljesítménye után még (vagy már) jóízűeket tudok az ilyeneken röhögni.
Másunk már úgysem maradt...
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
mephi666
nagyúr
...tetszene
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
grizlisandor
veterán
Ámen!
Esetleg tudok felajánlani egy alig használt Pochettinót is!
-
mephi666
nagyúr
válasz grizlisandor #206711 üzenetére
...én pedig a keretbe egy keveset futott, nem dohányzó, garázsban tartott Thiago-t ...svájci, 70éves fogorvos nő tulajdonostól
[ Szerkesztve ]
-
sh4d0w
félisten
Na, a Roma megint hozza a formajat...
Na, ez a nemet mueses sem a foci dicserete.
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
grizlisandor
veterán
válasz mephi666 #206712 üzenetére
---
Közben vezetnek a görögök.
Piton professzornak küldenie kellene valami varázslatot a pályára, mert 3 gól kell a hosszabbításhoz.---
Sterlinget tán el akarják cserélni 1:1be Olisèra, hát szerintem locsolnunk kell még rá.---
Kusen miért kell ez? két góllal mentek.
Fejelő mozdulat szankció, vagy videózás mi történt ott a nagy kavarban? Közben egy sárga. -
sh4d0w
félisten
Szerintem 1 v. tobb romai jatekos pirosra tipszmikszut...
-
sh4d0w
félisten
Atyavilag, ilyen ostoba, felesleges 11-est osszehozni...
-
sh4d0w
félisten
válasz Redneck #206717 üzenetére
Valojaban csak a kapus tartja meccsben a Romat es a nemeteknek igazabol egyszer kell tuljutniuk rajta.
Egyebkent a ket meccs alapjan nem meglepo, hogy a 'Kusen a bajnok, mindig van otlet tamadasban. Szemernyit sem hasonlit Pep Barcelonajanak urfocijara, mert az egeszen egyszeruen - szerintem - a futball olyan magas szintje volt, amit meg a Ciky sem tud megkozeliteni; viszontotletes, szellemes tamadofoci, amolyan megrajzolt, nemet modra. Igazabol azt mondanam, hogy a romai kapuson kivul a legnagyobb akadaly a tamadok golehsege volt, sokszor zavartak egymast a nemetek a boxon belul.
-
sh4d0w
félisten
Ez bunti lesz...
Ez kezd komolytalan lenni, a Leverkusen nem lehet ennyire hulye.
[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
....baze
Leverkusen majdnem rekord veretlensege megszakadni latsziktöbb drón kell ;P
-
Redneck
nagyúr
Édes Istenem, hát mi ez? Valami balfasz B. kategóriás olasz csapat ellen, borul a bili? Őrület...
grizlisandor:
Perpillanat önmagukat veretik meg.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
grizlisandor
veterán
Túlizgulja a meccset a Kuzen.
-
dellfanboy
őstag
válasz grizlisandor #206723 üzenetére
tul sok helyzetet hagytak ki elso, masidok felidoben
olaszok konstans 6-7-8 emberrel vedekeznek sajat 16osukbanez is mellé ment most..
lehet a bajnoksággal megelégszenek... hofman is olyan helyzetet hagyott ki, bar o messze nem wc..
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Redneck
nagyúr
válasz grizlisandor #206724 üzenetére
Ja-ja 15-20 éve még érdekelt is Serie A csapat, de mostanában, illetve kb. 10 éve nem nézem. Tudom hogy van ott is foci, meg olasz ismerősök szerint jó is, csak nem érdekel.
Szerk:
Az élet utat tör magának! Lesz ma vajon rendes gól is, vagy csak ilyen csicskák?
Mert egyébként nem rossz a foci amit látok...[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz dellfanboy #206725 üzenetére
Nem egy atombunker ez a Roma védelem, erre ez a szituáció!
-
sh4d0w
félisten
Bazmeg, hangosan rohogok
-
addikt
Groteszk meccs.
Go Gunners!
-
Ringman
nagyúr
For the first time in the club’s 116-year history, Atalanta Bergamasca Calcio have reached the final of a major European competition.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
hobizoli
nagyúr
LOOOOOOOOOOOL
több drón kell ;P
-
sh4d0w
félisten
Akkor ennyi. A Roma most sem tett semmit azert, hogy kedvelni lehessen...
-
cyberkind
félisten
Beszaurusz
-
Ringman
nagyúr
válasz DeathAdder #206733 üzenetére
remélem az atalanta lesz az.
-
BenHans
addikt
Nem kell kedvelni a Rómát, de a gyökér b kategóriás jelzők sem kellenek. Bár amúgy a billentyűzet mögül mindig könnyebb, a stílust is el lehet engedni...
A jobb keretű és kiforrottabb jobb csapat jutott tovább.
Rómában nincs olyan hogy egy meccsen csak mák...Grazie grande Roma!
Nincs mese, a bajnokság maradt, oda kell tenni és célt érni.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Redneck
nagyúr
Eltűnt a kommentem. A lényege az volt, hogy nem akartam senkit sem megbántani, de jó ideje nem követem az olasz bajnokságot. Bízom benne, hogy hamarosan újra kedvet kapok hozzá!
Örülök hogy akciógólt is láthattunk ma, és hogy nem kapott ki Xavi csapata. Szép mentés!BenHans:
Hidd el, én lennék a legboldogabb, ha a full balfasz kedvenc csapatom (MU), a Roma szintjén lenne! Nem haragszom én az olasz csapatokra, csak kicsit több sört ittam a kelleténél.sh4d0w:
Én voltam, vállalom. Gyerekkorom Serie A-ja hiányzik, a mai nem izgat fel...[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz Redneck #206740 üzenetére
Na így tök más.
Amúgy ne hidd hogy én jelentettem a kommented, nem szokásom, inkább válaszolok.
Pacsish4d0w: Törölve lett. Nem érdekel mit gondolsz, főleg ha olyat veszel magadra ami nem neked szólt.
Az a kép meg egy vicc, trolldicalciora is kikerült anno.
Személyesen nyilván jobban ki tudja fejezni magát az ember, aki nem az más kérdés, de láthatod, Redneck kontextusba is helyezte, amit meg is köszöntem kb.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
sh4d0w
félisten
-
Redneck
nagyúr
válasz BenHans #206742 üzenetére
Meg sem fordult a fejemben!
Bekarmoltsm kicsit, ez van. Voltsm közgyűlésen, ahol a lakók egymást 4tték, aztán az eL meccs alatt folytottam le. Nem vagyok büszke rá!
Egyébként voltak szép római megmozdulások is, ez a Kusen sem beton biztos...Szerk:
Beszarsz dr igen. 4 üveg megvert ma, pedig csak 0,33!
Ha a Roma vert volna egy 4-est, még mi ndig itt ülnék, kiszáradva.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Na, most olvasom, hogy a németek jutottak be az El döntőjébe. Akkor ez biza, egy földöntúli meglepetésnek számít, mert már egy éve, a szakértők hada megszakértette, hogy ezek a gyógyszergyáriak, egy sótlan, buta német csapat, akik beárazták a Fradit a nyolcaddöntőben, mint például ez a kölni edzőképző főiskolának, az egyik doktorandusza :
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
LyonnaisFan1
őstag
Emnettysport pliiizs.
Keressetek a hibat.
(Egy Discord szerorol a kep. )As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
sh4d0w
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs