- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartevo
őstag
Tegnap a 96. percben egyenlítettek a vendégek spanyol földön. Őrület lehetett ott.
-
cyberkind
félisten
válasz venember83 #192049 üzenetére
lol, okos ez a gyerek, nem is értem miért nem lépett csak le az arabokhoz, megelőzve ezt is.
-
DeathAdder
veterán
jót tesz ez a madrid mindenkivel, pár hónap alatt már belligemből is egy igazi fasszopó lett
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #192054 üzenetére
Nah, mi történt már megint, mit tett ez a gyerek ami elfogadhatatlan?
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #192058 üzenetére
Szerintem mindig is ilyen volt, ez totálisan egybecseng a volt csapattársak beszámolóival.
-
mephi666
nagyúr
válasz forceberg #192051 üzenetére
...és továbbra is lehetőséget kap a válogatottban megszolgálja becsülettel
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Datsyuk
aktív tag
válasz DeathAdder #192058 üzenetére
Tehát a floppból most már nagyképű lett? Vajon ez ugyan annyira lesz helytálló mint a flopp teória?
Aki játszik és aki a mérkőzések után nyilatkozik, az egy teljesen másik Bellingham. Ez eddig is így volt. Mindig is sokat követelt a csapattársaktól, sose hagyta szó nélkül, ha egy ellenfél keménykedik vele, de tény, hogy néha túlmotivált.
Ezért is mondtam anno, hogy nagyon Patrick Vieirára emlékeztet (aki szintén nem ment szomszédba egy kis balhé miatt).
És Henry is valami hasonlót mondott: [link] -
bagyulajuve
addikt
válasz venember83 #192036 üzenetére
azt a monogámiában retardált életbe, az nem is maradt meg hogy kapitánya lett fekete-piros milánói csapatnak....tiszta szégyen
#192049 venember83 - naaa, van benne tartás, ez alapján megkövetem, hogy rosszat feltételeztem róla ez ügyben
Resistencia eterna
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #192062 üzenetére
Minden is volt. Egyesek szemében Juve ikon/legenda is, de ahogy viselkedik, egyre kevésbé marad az szerintem.
Pogba kapcsán vannak fejlemények, de az Öreg Hölgy szurkolói számára talán fontosabb, hogy a Juve felelősségét egyelőre kizárta a FIGC doppingellenes tanácsának a tagja: [link]
[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
válasz venember83 #192063 üzenetére
köszi az "update"-et, én bízom Fagioli képességeiben, szerintem többet fog játszani így (akárcsak tavaly, amikor Pogba gyakorlatilag sosem állt rendelkezésére a csapatnak)
az interes múltjáról tudtam, de azért ott csak fiatalon, nagyon keveset játszott
Resistencia eterna
-
atee_13
őstag
RTL HÁROM és RTL+ előfizetők számára:
18:45 LASK – LIVERPOOL
RTL HÁROM:
21:00 AJAX – OLYMPIQUE DE MARSEILLE
23:10 Összefoglaló
RTL+ előfizetők számára:
18:45-től
D2 – SHERIFF TIRASPOL – AS ROMA
D3 – LEVERKUSEN – HACKEN
D4 – PANATHINAIKOSZ – VILLAREAL
21:00-től
D1 – GLASGOW RANGERS – REAL BETIS
D2 – OLIMPIAKOSZ – FREIBURG
D3 – WEST HAM UNITED – TSC
D4 – STURM GRAZ – SPORTIN CP -
atee_13
őstag
válasz dellfanboy #192066 üzenetére
BL-t is RTL adja majd.
RTL 3 nem szabadon fogható? Otthon majd megnézem van e egyáltalán, de ha ilyen töméntelen választék lesz BL+EL kapcsán lehet benevezek RTL+ ra.
Egyenlőre nekem így szimpatikusnak tűnik.
-
DeathAdder
veterán
válasz Datsyuk #192061 üzenetére
jajjmár.. mert Dortmund, madrid mezt hord valaki már büdöset sem tud szarni
akkora egója lett hogy nem fér be a stadionba, ez tény, ahogy látom másoknak is szemet szúrt (sasszem azért nem kell hozzá), de attól még nem vitatta senki hogy tőle működik a madrid, Dortmundban inkább a vezéralkat látszott rajta ahogy írod, hogy sokat követelt a csapattársaktól, ez pl. Riceon is látszott a whu-ban
ez a flopp nem tudom honnan jött, gondolom volt egy téma hogy mi lesz ha flop lesz
[ Szerkesztve ]
-
-
atee_13
őstag
válasz dellfanboy #192070 üzenetére
Nekem TVGO van. Ott alapcsomag része.
Csatorna kínálat Telekom TV GO - Telekom lakossági szolgáltatások
#192069DeathAdder
Szarabb nehezen lehet mint a negatív sikeres királyi[ Szerkesztve ]
-
forceberg
veterán
Thomas Tuchel jelenleg nem rajong Matthijs de Ligt játékstílusáért. Az a véleménye, hogy a holland lassú a játék felépítésében, túl sok az oldalirányú passza, és kevés a függőleges vonalbontó passza. Kim és Upamecano jelenleg előrébb járnak. De Ligt tudja, hogy min kell dolgoznia, tudja, hogy Tuchel többet vár tőle, és készen áll arra, hogy felvállalja a versenyt. A klub vezetői körében de Ligtet éppen ezért a küzdőszellemért becsülik meg.
Philipp Kessler, TZ... "jól" jártak a bajorok ezzel a barommal.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Datsyuk
aktív tag
válasz DeathAdder #192068 üzenetére
Én csak meglepődtem, hogy hirtelen "igazi fasszopó lett". Azt hittem történt valami a skót mérkőzésen.
Anno a BvB - Sevilla visszavágón is ment a trash talk tőle: [link] -
Peterhappy
őstag
EZT olvastátok?
A világ leghosszabb nevű futballcsapata, a walesi ötödosztályban szereplő Clwb Pêl Droed Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch Football Club egyéves mezszponzori szerződést (2023–2024) kötött a spanyol La Ligával. Ezt mindkét fél büszkén jelentette be a közösségi oldalain.
Zseniális
-
Ringman
nagyúr
az arsenal számait nem igazán értem.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
DeathAdder
veterán
válasz Ringman #192080 üzenetére
valószínűleg annyi, hogy nagy összeg van ezeken a kimeneteleken
amúgy elég gyenge mezőny.. úgyhogy akár a fogadóirodák algoritmusai kihozhat hasonlót
hol van már hogy a barreaál, bayern más dimenzióban fociztak mint a többiek, és alattuk is volt egy Tico, Juve, random Mourinho csapat akik bárkit el tudtak kapni az antifocijukkal
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz forceberg #192072 üzenetére
de ligt kézzel jó.
----
[link]
Alessandro Bastoni is completing an accurate long ball every 11.7 minutes this season, more often than any other outfield player in Europe's top 5 leagues (250+ minutes)[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #192084 üzenetére
gondoltam hogy ez lesz belőle
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
venember83
nagyúr
válasz Ringman #192085 üzenetére
Csapatkapitányként talán szájjal is, ki tudja?
Mindig ez a vége, mindig ez a vége... Szörnyű! Undorító! Pfej...
De hogy legyen jó hír is: Samir Handanović az Internél maradhat! De valószínűleg csak az irodából fogja figyelni az eseményeket, vagy a pálya széléről. Nem a kapuból. Már nem inaktív játékosként lenne a milánóiak fizetési listáján.
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
"Amennyit erről a témáról elmondhatok, azt most elmondom, de a jövőben már nem szeretnék erről beszélni. Az Al-Ettifaq valóban ajánlatot tett a Freiburgnak, amelyet a klubom azonnal elutasított."
"Nyilván mindenki pénzből él, nincs az a futballista, aki az ilyen ajánlatot látva nem gondolkodik el, és mindenkinek szíve joga úgy dönteni a jövőjéről, ahogy a legjobbnak látja. Én azt gondoltam, hogy a mostani életszakaszomban, 26 esztendősen még nem érkezett el az a pillanat, hogy Szaúd-Arábiába szerződjek."
"Egy ilyen váltást még korainak éreztem, mert továbbra is az európai futballban képzelem el a jövőmet. Gyerekként volt egy álmom, amelyben egy topcsapatban képzeltem el magam, és szerettem volna tovább kergetni a gyerekkori vágyaimat. Minden nap azért dolgozom, hogy ez az álom valóra váljon, érzésem szerint nem is vagyok annyira távol tőle."Dzsudzsika tolmácsot kér mert nem érti mit beszél.
-
Ringman
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
20:00: Rowsmud (Soroksár) - KTE mérkőzés
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
addikt
Tudom sokan nem szeretitek a premier leak-es srácokat, de ez szvsz egy elég jó rész és érdemes bele/meghallgatni:
S04E08 | A multiklub modellrőlGo Gunners!
-
forceberg
veterán
Bálogatott meccsekről visszatérés: [link]
Qrva jó, ahogy De Paul visszaadja Messithttp://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
mephi666
nagyúr
...kecskeméti Alisson helyett ma Kariusunk van
-
grizlisandor
veterán
Kane 4 meccs 4 gól 1 assziszt és még hátra van a 4. meccsből 80 perc.
-
mephi666
nagyúr
válasz grizlisandor #192099 üzenetére
...igazoltak egy Lewa 2.0-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest