Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • omfgk

    addikt

    válasz forceberg #100470 üzenetére

    Ha kiesik a csapat a PSG ellen akkor le kell cserélni.

    Napról-napra bizonyítja, hogy az egyetlen erénye az volt, hogy amikor elvállalta a csapatot akkor képes volt az egókat megfékezni, az akkori felforduláson úrrá lenni. Nagy név volt, a nagy nevű focistákhoz. Esetleg beírhatjuk még a neve mellé ,hogy beépítette Casemiro-t ami kulcsfontosságú volt. És ennyi.

    Taktikailag egy nulla, nem képes változtatni.
    A tavalyi meneteléshez kellett Marcelo, Modric, Isco, Ronaldo együttes formája, valamint ,hogy a védelem viszonylag jó volt. Ha nem megy a szekér, nem képes belenyúlni a meccsbe. Elég egyértelmű ,hogy a liga már elment és még mindig nem játszatja Llorentét vagy Ceballos-t. Ezt az évet a fiatalok beépítésére kéne használni, és már most a PSG elleni taktikán kéne gondolkoznia ZZ-nek.

    Bale-t a helyében már most januárban eladnám. Pont jó, lőtt 2 gólt láthatja mindenki ,hogy ha egészséges akkor jó játékos. Csak próbálkozzon más csapat őt toldozni-foltozni. Benzemát a nyáron kellett volna eladni, most sérült és szerintem amúgysem fog kelleni a kutyának sem.

    El kellene kezdeni valós alternatívák után nézni. Nem pedig álmokat kergetni. Sok külföldi real fórumon a Neymar transzfert szeretnék nyáron...
    Fel sem merül bennük ,hogy Ronaldo és Neymar semmiképp nem fog megférni egy csapatban. Legyen az a csapat a Real vagy (a szokásos pletykák alapján) a PSG.

    Hazard
    Lewandowski
    Alexis S.
    Icardi
    Akik így hirtelen az eszembe jutottak és legalább egy megfontolást megérnek. De nekem nem ez a dolgom. Ott van az edzői stábban rá a megfelelő ember, na meg a megfigyelők, Perez ... stb akik úgy látszik malmoznak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák