Onkyo TX-NR5010: 4K felskálázásra képes 9.2-es AV erősítővel bővül a kínálat

Hirdetés

Az Onkyo bejelentette, hogy egy újabb 9.1 csatornás modellel bővíti eddig is tekintélyes nagyságú házimozi erősítő flottáját. A háromfokozatú inverz Darlington áramkörökkel megtámogatott TX-NR5010 háza alumíniumból, alváza pedig 1,2 milliméter vastag acélból készült.

Onkyo TX-NR5010
Onkyo TX-NR5010

Nem hiányzik belőle az Audyssey MultiEQ XT 32 kalibrációs technológiára, amely egy mikrofon segítségével lehetővé teszi, hogy a felhasználó egy helyiségben egy adott pontba koncentrálja a legjobb minőségű hangzást. Biztosítja az olyan térhatású hangszabványok kezelését, mint a Dolby True HD, Dolby EX, a Dolby Pro Logic IIz Height, és a DTS-HD High Resolution Audio vagy a DTS HD Master Audio. Támogatja az MHL technológiát, azaz képes a kompatibilis hordozható eszközökről származó nagyfelbontású videojelek fogadására.

Onkyo TX-NR5010
Onkyo TX-NR5010

Megkapta a THX Ultra2 Plus tanúsítványt, és a Marvell féle Qdeo technológiának köszönhetően módot ad az az audiovizuális tartalmak akár 4K-s, azaz 3840x2160 képpontos felskálázására is. Az integrált HQV Vida VHD1900 névre hallgató eljárás, pedig a zajmentes és tiszta képek megjelenítését teszi lehetővé elméletileg. Beépített médialejátszója képes a WAV, FLAC és Apple Lossless fájlok megszólaltatására is, akár úgy, hogy azok vezeték nélküli adatátviteli eljárást használva jutnak el a készülékhez.

Onkyo TX-NR5010
Onkyo TX-NR5010

A 9.1-es rendszer csatornánkénti maximális teljesítménye 280 watt hat ohmos impedancia mellett. A 11 darab HDMI csatlakozóval és két USB kapuval rendelkező modellre került még többek között két komponens, öt kompozit, egy D-Sub, valamint négy optikai és három koaxiális digitális, továbbá hét analóg audió csatlakozó. A TX-NR5010 nem lesz olcsó, ugyanis 3000 dollárt kérnek majd el érte. Ha minden jól megy július közepétől már meg is vásárolható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Onkyo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés