Ultrakompakt Pioneer HTP-S353 házimozi szett

Bár a Pioneer mostanában inkább a közép-felső kategóriás házimozi eszközeivel hívta fel magára a figyelmet, a jelek szerint a belépő szintben is látnak még fantáziát. Ezt bizonyítja a közelmúltban bejelentett HTP-S353 is.

Pineer HTP-S353
Pineer HTP-S353

A modell kialakításánál az játszotta a legnagyobb szerepet, hogy minél rugalmasabban lehessen elhelyezni egy lakásban vagy szobában. A komponensek méretét ezért a lehető legjobban lecsökkentették, így azok akár elférnek egy kisebb polcon vagy éjjeliszekrényen is.  A hangfalak súlya például mindössze 30  dekagramm, és a centersugárzó is csak hetvenet nyom. A helytakarékosság jegyében a mélynyomót egybeépítették a központi egységgel. Sőt, ha minden kötél szakad, akkor a termékspecifikáció szerint az eszköz képes a virtuális térhatású hangzás megteremtésére is, bár ez azért nehezen hihető.

A novemberben a boltokba kerülő DTS-HD és Dolby TrueHD kompatibilis terméket a gyártó elsősorban kis lakásokba, esetleg hálószobába, garzonokba vagy kollégiumi szobákba ajánlja, ára egyelőre nem ismert.

Előzmények

Hirdetés