Előzetes csomaggal orvosolja Windows 11 2022 Update egyes gondjait a Microsoft

A KB5020044-es Preview frissístés tartalmazza a megoldást a GeForce-okkal jelentkező teljesítményproblémákra.

A hónap közepén számoltunk be arról, hogy bizonyos VGA-kkal felfüggeszti a Windows 11 új frissítését a Microsoft. Ezt a döntést ugyan még most sem vonták vissza, de elkészítették a KB5020044 Preview jelzésű javítócsomagot, amely többek között orvosolja a GeForce VGA-kkal kapcsolatos teljesítménygondokat.

Az alábbi oldalról beszerezhető frissítés egyelőre előzetes státuszú, vagyis nincs teljesen tesztelve, emiatt tartalmazhat különféle hibákat, de a fenti probléma által érintett felhasználóknak talán érdemes próbát tenni a telepítésével.

Ahogy az lenni szokott, később majd megérkezik a végleges státuszú kiadás is, de erre valószínűleg az idén már nem fog sor kerülni. Emiatt, ha a fenti problémától tartva valaki még nem telepítette a Windows 11 2022 Update-et, akkor még ne is tegye, előbb várja meg az új javítócsomag végleges változatát.

Hirdetés

Gamer laptop: már felveszi a versenyt az asztali pc-vel

PR Sokáig tartotta magát az a nézet, hogy a játékosoknak nagy teljesítményű asztali számítógépre van szüksége. Ez mára megváltozott: a gamer laptopok sem maradnak le mögöttük.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés