Hirdetés

WCG 2005 - folynak a magyarországi selejtezők

A World Cyber Games keretein belül már lezárultak a Starcraft Brood War és Warcraft 3 magyarországi online selejtezőinek első fordulói. A legjobb 16 részvételével rövidesen elindul a Warcraft 3 egyenes kieséses nyolcaddöntője. A Starcraft Brood War játékosai a helyosztó keretében összesen 119 meccset játszottak, és ebben a versenyszámban hamarosan elkezdődnek a páros meccsek.

Napokon belül elindul a Counter-Strike: Source előnevezése is. A hagyományokkal szakító nemzeti kvalifikáció online selejtezője három hónapig tart majd. Az októberi, Szingapúrban megrendezésre kerülő nagydöntőn csakis az egyes kategóriák legjobbjai képviselhetik hazánkat.

A hazai játékostársadalomban nagy érdeklődéssel kísért rendezvénysorozaton felvonultatott játékok között a WCG szabályzatához igazodva megtalálhatók a stratégiai, sport-, illetve autós játékok, valamint egy csapatjáték is. A kiválasztott versenyszámokat a következő játékok alkotják:

  • Starcraft Brood War és Warcraft 3,
  • FIFA Soccer 2005,
  • Need for Speed Underground 2,
  • Counter-Strike: Source.

A World Cyber Games 2005 magyarországi selejtezőjének aktuális állásáról a rendezvény hivatalos honlapja, valamint számos privát weblap tudósít. A World Cyber Games a világ legnagyobb PC- és videojáték versenysorozata. A Samsung által alapított rendezvény mintegy 70 országból fogja össze a legjobb játékosokat, és szervezett keretek között biztosít lehetőséget arra, hogy összemérjék tehetségüket.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés