Hirdetés

Lányok a kibertér kifutóján

A világ videojáték-kultúrájának egyik legnagyobb eseménye, a World Cyber Games, idén is lehetőséget ad a kibertér bajnokainak, hogy tudásukat összemérve elinduljanak a legjobbnak járó elismerésért. Az évről évre megrendezésre kerülő World Cyber Games rendezvénysorozat keretein belül, idén egy újdonsággal készült az esemény két főszervezője, az IDG Hungary és a Samsung. Június 18-tól elindul a World Cyber Girls szépségverseny, amelyre bárki jelentkezhet a www.worldcybergirls.com weboldalon, feltéve ha betöltötte 18. életévét.

Az online leadott szavazatok alapján döntőbe jutott versenyzők meghívást kapnak a szeptember 2-án megrendezésre kerülő WCG döntőre a Jövő Házában. Itt, a döntőre meghívott „sztár zsűri” szavazatai alapján kerül ki a verseny győztese, aki elnyeri a Miss World Cyber Girls címet. A World Cyber Girls 2007 szépségversenyt szervezők célja, hogy megkeressék és bemutassák a hazai kibervilág legszebb leányzóit, akikkel leginkább fórumokon, chatszobákban, de leginkább a netes játékokban lehet összefutni.

Az idei World Cyber Games-ről

Idén először, a játékosok kérésének eleget téve, a résztvevők nem csak interneten, de élőben is összemérhetik tudásukat a selejtezők során. Az online bajnokságok június végétől a hu.worldcybergames.com oldalon zajlanak majd, míg az élő selejtezők Budapesten a Mammut üzletközpontban lévő T-Online Pro Gamers Cyber Caféban kerülnek megrendezésre. A játékosok négy játékkal mérhetik össze tudásukat a selejtezőkön: Command & Conquer 3 (PC), WarCraft 3: The Frozen Throne (PC), FIFA07 (PC), Projet Gothem Racing 3 (X-Box 360). A selejtezőkön sikeresen túljutott csapatok szeptember 2-án a Jövő Házában, a hazai döntő nyertes csapatai pedig október 4-én Seattle-ben szállhatnak harcba a fődíjért.

A selejtezők időpontjai:

  • 06.23 - FIFA 07 1v1, StarCraft: Brood War 1v1
  • 07.07 - WarCraft 3: The Frozen Throne 1v1
  • 07.14 - StarCraft: Brood War 1v1, FIFA 07 1v1
  • 07.21 - Project Gotham Racing 3, WarCraft 3: The Frozen Throne 1v1
  • 07.28 - Project Gotham Racing 3

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés