Vezeték nélküli beviteli eszközöket csomagolt egybe a Cherry

A Stream billentyűzet vezeték nélküli verziója mellé egy szintén wireless egér került a pakkba.

A Cherry Stream billentyűzet 2019-ben nyerte el jelenlegi, sallangoktól mentes nevét, korábban mindenféle jelölést használtak a különböző modellek elkülönítésére. Valószínűleg akkor még nem volt tervben a vezeték nélküli verzió, amit most dobtak piacra, de egyszerűen megoldották, hogy a vásárlók mégse legyenek teljesen összezavarva: a vezeték nélküli Stream külön nem, csak a Stream Desktop Combo névre keresztelt csomag részeként kapható, amelyhez jár egy szintén vezeték nélküli egér is.


[+]

A billentyűzet a kábel eltüntetésén kívül nem fejlődött, ugyanarról az olló mechanikás, multimédiás gombokkal gazdagon megszórt klaviatúráról van szó, amiről korábbi hírünkben is írtunk. A számítógéppel való kapcsolódást egy apró, USB csatlakozós vevőegység teszi lehetővé, de ugyanerre a vevőre csatlakozik rá az akkumulátorral együtt 115 grammot nyomó egér. Utóbbinak összesen hat gombjából kettő a CHERRY KEYS szoftveren belül szabható testre, ugyanott, ahol a billentyűzet funkciógombjait is programozhatjuk, de itt követhetjük nyomon az eszközök hátralévő üzemidejét, amellyel kapcsolatban a gyártó 36 hónapos maximumot ígér.


[+]

A termékoldalon külön kiemelték, hogy mennyire halk működésűre sikerült a billentyűzet, de ugyanez igaz az egérre is, állításuk szerint a kapcsolók lenyomáskor szinte nem is hallhatóak, ezért a csomag ideális választás lehet irodai környezetbe vagy otthonra.


[+]

A fekete és fehér színben is elérhető Cherry Stream Desktop Combo csomag már rendelhető a gyártó partnereitől, 55 eurós áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés