Hirdetés

Újabb ház az Antectől

A GX202 átlagos tulajdonságokkal bír, mindezt nem túl magas áron.

A néhány napja bemutatott Dark Avenger 601 után újabb ház érkezett az Antec műhelyéből, melynek már az egyszerűbb megnevezése is mutatja, hogy ezúttal egy egyszerűbb megoldásról van szó. A GX202 egy SPCC acélból és műanyagból épített kuckó, átlátszó oldallapja pedig tökéletes rálátást biztosít az ATX, Mini-ITX vagy ITX formátumú alaplapra építhető konfigurációnkra.


[+]

A rácsos kialakítású, egyébként levehető előlapon két darab USB 3.0 csatlakozót, és egy-egy audio ki- és bemenetet találunk, felette pedig egy 5,25 hüvelykes meghajtónak alakítottak ki helyet. Az összesen hét darab adattárolót a gépház belsejének előlap mögött található szekciójába helyezhetjük el, amiből négy darab csak 2,5 hüvelykes, három darab viszont 3,5 hüvelykes méretű is lehet. A legfeljebb 375 mm hosszú grafikus kártya a hátlapon található 7 bővítőkártya slotba illeszthető, a processzorhűtő magasságát 160 milliméterben maximalizálták. Az üresen 4 kg tömegű, 450 x 205 x 435 milliméteres dimenziókkal bíró gépház hűtéséről három darab, 120 mm átmérőjű ventilátor gondoskodik, ebből kettő fehér LED világítást is kapott. Mindhárom légkavarót lecserélhetjük vízhűtéshez szükséges radiátorokra is, ebben az esetben előre 240, hátra pedig 120 milliméter hosszú darabokat tehetünk be.


[+]

Az Antec GX202 már megvásárolható, a kasszáknál 45 dollárt kell kicsengetnünk, amiért két év gyártói garanciát is kapunk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés