Bővül az APC univerzális notebook-akku választéka

Hirdetés

Az American Power Conversion (APC) bemutatta mobil-kiegészítő családjának három új tagját, az APC Universal Notebook Battery 50, 70 és 90 akkumulátorokat, melyeket elsősorban a mobil számítógépek rendelkezésre állásának kiterjesztésére terveztek. Az akkumulátorok a cég nemrégiben bemutatott új, Universal Power Adapter töltőjével is használhatók.


APC UPB50 munka közben

A sorozat legkisebb teljesítményű új tagja, a Universal Notebook Battery 50 modelltől és teljesítmény-beállításától függően akár négy órával is megtoldhatja a noteszgép akkumulátoros működési idejét. Súlya alig haladja meg a fél kilogrammot, csekély méretei révén pedig könnyen elfér egy laptoptáskában vagy a számítógép melletti szűk helyen is. A közepes teljesítményű Universal Notebook Battery 70 a termékcsalád korábban megjelent tagjaihoz hasonlóan vékony külső akkumulátor, amelyet úgy alakítottak ki, hogy elférjen egy laptop alatt, és a számítógép típusától és beállításaitól függően további hat óra működési időt biztosítson. Az eszközt egy USB porttal is ellátta a gyártó, mely 5 V-os áramforrást biztosít az USB töltőcsatlakozóval ellátott mobil eszközökhöz.


APC UPB70, a középső testvér

A csúcsteljesítményű Universal Notebook Battery 90 maximum nyolcórányi extra rendelkezésre állást biztosít úgy, hogy helyigénye és tömege nem tér el lényegesen a fentebb említett 70 wattórás típustól, köszönhetően az alkalmazott lítium-polimer akkumulátortechnológiának. Az áramforrás két USB töltőcsatolón keresztül biztosítja az áramellátást a kompatibilis mobil eszközök (telefonok, PDA-k, médialejátszók stb) számára. A Universal Notebook Battery 90 emellett egy LCD-kijelzőt is tartalmaz, amely segítségével a felhasználó figyelemmel kísérheti az akkumulátor kapacitását, az újratöltési időt és az akkumulátor terhelését, valamint a bemeneti és kimeneti feszültséget is.

A Universal Notebook Battery család új tagjai egyelőre csak a tengerentúlon érhetők el, a legkisebb modell (UPB50) ára 99,9 dollár, míg a középső típus (UPB70) 149,9 dollárba, a legnagyobb teljesítményű modell (UPB90) pedig 199,9 dollárba kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • APC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés