Hirdetés

Thunderbolt 3-as QLED monitor a Samsungtól

Kiderült, nagy vonalakban melyik lesz az első Samsung kijelző, amivel a CES-re készülnek.

Már csak napok kérdése, hogy elkezdődjön az év elejére időzített szórakoztatóelektronikai kiállítás, a CES, ahol természetesen idén is várható több PC-s vonatkozású újdonság. A megjelenítők terén biztosan lesz mit mutogatni és nézegetni, hiszen az LG már jelezte, hogy esetükben mire lehet nagyjából számítani, most pedig a Samsung tette meg ugyanezt.

Hirdetés

Részükről a 34"-es, 3440x1440 képpontos, ívelt QLED paneles CJ791 már biztosan látható lesz. Egyelőre csak annyit árultak el, hogy a 125% sRGB színtérlefedettségű kijelző válaszideje 4 ezredmásodperc, betekintési szögei pedig a kornak megfelelően 178 fokosak. Arról nem esik szó, hogy a lényegi újítás, a 85 wattnyi tápellátást is biztosító Thunderbolt 3 csatlakozó mellett lesz-e más opció, avagy sem, de mi ez utóbbira tippelünk, így elsősorban a Mac tulajok és az USB Type-C csatlakozóval rendelkező notebookok jöhetnek szóba, mint képforrás.


[+]

Az "állványfetisiszták" számára érdemi információ, hogy a dönthetőség mellett magasságállítás lesz elérhető, másra nem számíthatunk ezen a téren. Az ár és a bemutatót követő pontos megjelenés dátuma egyelőre nem ismert, erre és a többi kérdésre majd leghamarabb a kiállításon kaphatunk válaszokat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés