Hirdetés

A Lenovo új 4K-s monitorát is megihlette a Thunderbolt 3

A ThinkVision P32u szerencsére hagyományos csatlakozókkal is használható lesz.

Szintén a CES-re készül el a Lenovo Thunderbolt 3-as monitora, a ThinkVision családba érkező P32u, mely a 4K felbontású kijelzők sorát gazdagítja 32 hüvelykes képátló mellett. A keskeny kávás, IPS paneles modell alapvetően nem kínál olyan extrát, ami specifikációk terén kiemelné az átlagból (178 fokos betekintési szögek, 300 cd/m² fénysűrűség, 1000:1 kontrasztarány, 6 ezredmásodperces válaszidő, 60 Hz-es frissítés – FreeSync és G-Sync nélkül) leszámítva a 99,5%-os Adobe RGB színteret, továbbá állítólag a 100%-os sRGB-re is átállítható lesz, ha a helyzet úgy kívánja.


[+]

Az újítást a Thunderbolt 3 be- és kimenet adja, tehát egyrészt ezen keresztül nem csak a képadatokat lehet továbbítani, hanem láncba is fűzhetők további Thunderbolt 3-as eszközök, valamint töltésre is felkészítették, egy notebookot például 70 wattal tud táplálni. Mindazonáltal hagyományos DisplayPort 1.2 és HDMI 2.0 is jutott rá, utóbbiból kettő is, plusz 3,5 milliméteres jack audiokimenet és négyportos USB hub is helyet kapott rajta, hagyományos Type-A csatlakozókkal természetesen.


[+]

ThinkVision modellként jár hozzá az állítható állvány, beleértve a dönthetőségen felül a 90 fokos portrémódot és a magasságállítást is. Mindezért a vállalat 1350 dollárt fog kérni, tehát semmiképp sem lesz az olcsó monitorok közé sorolható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés