Hirdetés

Jól belakható és szellős tornyok a Thermaltake-től

A CTE termékcsalád gyarapodott négy bőségesen perforált taggal, amelyek a porvédelemről is elsőrangú módon gondoskodnak.

A Thermaltake útjára indította legfrissebb CTE szériás tornyát, a négyféle kivitelben választható, 615 mm magas, 275 mm széles és 516 mm mély CTE T500-at, amelynek érdekessége, hogy az E-ATX-es alaplapi tálcáját a komponensek jobb levegőztetése végett 90 fokban elforgatták.


[+]

A feketében, illetve fehérben készülő, 7 bővítőhelyes CTE T500 Air kétkamrás belsejét balról 4 mm vastagságú edzett üveglap határolja, és az "ablak" mögött 195 mm magas processzorhűtők, továbbá 385 mm hosszúságú videokártyák férnek el.


[+]


[+]

Hardvereinkre legfeljebb tizenegy ventilátor küldheti a hűsítő fuvallatokat (elöl három, felül kettő, jobb oldalt egy, hátul három, alul egy, plusz a légrésekkel gazdagon ellátott tápkamra borításán egy), de a vizezés elkötelezett híveinek sem lehet oka különösebb panaszra, hiszen a beltérben három radiátor fogatható fel, amelyek közül kettő 360 mm-esre nőhet (AIO esetén az egyik 420 mm-essé hízhat), ráadásul a kiegyenlítő tartály részére is külön rögzítőpontot biztosítottak a tervezők.


[+]

Tartozék gyanánt három darab PWM-es vezérlésű, 140 mm-es CT140 légkavarót mellékelnek, miközben alkatrészeink tisztaságát öt – természetesen kivehető – porszűrő betét vigyázza. A kábelmenedzsmentet tépőzáras pántokkal segítő alaplapi tálca hátoldalán két 2,5/egy 3,5, két 2,5/egy 3,5, valamint két 2,5/két 3,5 hüvelykes háttértároló számára alakítottak ki felfogatást, és a tetőlemez elejébe költöztetett előlapi kivezetések sorában egy USB 3.2 Gen2 Type-C kaput, két USB 3.2 Gen1 Type-A konnektort, meg két 3,5 mm-es jacket üdvözölhetünk.


[+]

A géplak CTE T500 TG ARGB és CTE T500 TG ARGB Snow variánsai annyiban különbözik az Air változatoktól, hogy a frontjaikat részben üvegpanel takarja, illetőleg a gyárilag becsavarozott léghajtóikat ARGB LED-ekkel szórták meg, amiket ASUS Aura Sync, ASRock Polychrome Sync, MSI Mystic Light Sync és Gigbyte RGB Fusion 2.0 technológiákkal címezhetünk.


[+]

A méretes kalyiba Air verzióit körülbelül 83-85 000, a színesen parázsló LED-ekkel és bónusz üvegelemmel szállított kiszereléseit pedig mintegy 91-93 000 forintos összegről szóló árcédulával már egy hazai webshopban is kiszúrtuk.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés