Hirdetés

E-ATX-es Thermaltake ház, akár "lopakodó" alaplapokhoz is

A hardvereinket premier plánban tálaló, négy színben kapható konstrukció a CTE széria sarja, szóval a szellőzését sem hanyagolták el a tervezői.

Hirdetés

A Thermaltake nemrégiben útjára indította legújabb félkörpanorámás miditornyát, ami bal elülső oszlop nélkül jön, és a normál kivitelű darabok mellett támogatja a különféle csatlakozóikat a túloldalukra költöztető ASUS BTF, illetve MSI Project Zero deszkákat is, E-ATX méretig bezárólag.


[+]

Az 558,5 mm magas, 270 mm széles, valamint 513 mm mély, 7 (elforgatható) bővítőhelyes megoldás a CTE E660 MX nevet kapta, és mind balját, mind pedig elejének túlnyomó részét 4 mm vastag edzett üveglapok alkotják. A vertikálisan kettéosztott, 90 fokkal elforgatott alaplapi tálcával szerelt beltérbe 166 mm magasra nőtt processzorhűtő, elöl megtelepedett radiátor függvényében 415 vagy 443,8 mm hosszúra nyúlt videokártya és egy 2,5, egy 2,5 vagy 3,5, továbbá egy 3,5 hüvelykes háttértároló pakolható be.


[+]

Komponenseik hőháztartását tizennégy ventilátorral segíthetjük, míg radiátorból ötnek biztosítottak helyet, és ezekből négy legfeljebb 420 mm-esre hízhat, viszont alulra csak épített vízkörhöz tartozó példányt rögzíthetünk. Az előlapi üveget igény esetén perforált fémlemezre cserélhetjük, miközben a VGA-t háromféle tájolással (lebegő, felül hátrafelé néző, felül felénk néző) izzíthatjuk be, és az ehhez kellő, 400 mm hossző (PCI Express 4.0-s) riser kábelt már tartalmazza a vételár.

A grafikus vezérlő tájolási lehetőségei
A grafikus vezérlő tájolási lehetőségei [+]

A tetőn találaható I/O szigeten egy 10 Gbps-os USB 3.2 Gen 2 Type-C kapu, két 5 Gbps-os USB 3.2 Gen 1 Type-A konnektor, plusz két 3,5 mm-es audio jack táborozott le, és alkatrészeink tisztaságára öt porszűrő betét vigyáz. A (nettó) 180 dollára taksált géplakot feketében, fehérben, világoskékben vagy sötétzöldben vásárolhatjuk meg.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés