Hirdetés

Rogyásig pakolható nagytorony jelent meg a Thermaltake kínálatában

A négyfajta kivitelben készülő, visszafogott vonalvezetésű konstrukció kiemelt figyelmet fordít a porvédelemre és hűtésre.

Hirdetés

A Thermaltake a napokban egy új E-ATX-es házcsaládot mutatott be, ami a CTE C750 elnevezést kapta, és négyféle kiszerelésben (két variáns és mindkettőből van fekete, illetve fehér) választható. A termékfamília érdekessége, hogy az alaplap 90 fokkal elforgatva kerül beépítésre, tehát az I/O pajzs felfelé néz, és ezzel a CPU is közelebb helyezkedik el a szellőzőrésekkel gazdagon ellátott fronthoz.


[+]

Az elején, meg balján 4 mm vastag edzett üveglapokat hordó, 565,2 mm magas, 327 mm széles és 599,2 mm mély, 7 bővítőhelyes CTE C750 TG ARGB, valamint C750 TG Snow belterébe 190 mm magasra nőtt processzorhűtőt, az elülső radiátor meglétének függvényében 370 vagy 420 mm hosszúra nyúlt videokártyát és hét 3,5 vagy tizenkét 2,5 hüvelykes meghajtót pakolhatunk be.


[+]

A PCI keretet elfordíthatjuk, így a grafikus vezérlő horizontálisan és vertikálisan egyaránt munkára fogható, miközben alkatrészeink számára legfeljebb tizennégy ventilátor biztosíthatja a hűsítő fuvallatokat. E légkavarókból három 140 mm-es, ARGB LED-ekkel meghintett példányt (CT140 ARGB, 1500 rpm, 30,5 dB) tartozékként mellékelnek, de előre két 200 mm-es szélgépet is becsavarozhatunk, a vizes rendszerek kedvelői pedig öt radiátorban gondolkodhatnak, amelyekből három akár 420 mm-es is lehet. A tápegység egy függőlegesen leválasztott kamrában van a perforációkkal rendesen megszórt jobb oldallap mögött, míg a tetőlemez szélére költöztetett I/O panelen egy USB 3.2 Gen 2 Type-C és négy USB 3.2 Gen 1 Type-A kapu található a dupla audio jack társaságában.


[+]

A hardverek tisztaságára nem kevesebb, mint öt porszűrő betét vigyáz, és az impozánsnak látszó párosból létezik egy alternatív változat, aminek az elülső szellőzőeleme megszabadult az üvegtől; ezeket CTE C750 Air, továbbá C750 Air Snow névvel jegyzik. Az újdonságok vételárát egyelőre nem közölte a gyártó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés