Hirdetés

Kicsit átszabták a Cooler Master jól szellőző "mesterdobozát"

A MasterBox TD500 Mesh ráncait varrták fel idő előtt, de jót tett neki a beavatkozás.

Hirdetés

A Cooler Master felfrissítette az egyik E-ATX-es miditornyát, itt-ott variált picit a méretekkel, és majdnem 10 literrel megnövelte a térfogatát, plusz modernizálta az I/O panel tartalmát; üdvözöljük köreinkben a feketében, illetve fehérben készülő MasterBox TD500 Mesh V2-t!


[+]

Az 500 mm magas, 210 mm széles és 499 mm mély, 7 bővítőhelyes megoldás balról edzett üveglappal takart belterében 165 mm magas processzorhűtő, valamint 410 mm hosszú videokártya fér el a három 2,5, meg a két 3,5 hüvelykes meghajtó társaságában. A becsavarozható ventilátorok száma hét, és ezekből három 120 mm-es, fénydiódákkal megszórt darabot – a hozzájuk való ARGB kontrollerrel egyetemben – tartozék gyanánt megkapunk, miközben a vizezés kedvelői három radiátorban gondolkodhatnak, amelyek közül kettő lehet 360 mm-es.


[+]

Az alaplapi tálca mögött 19 mm-es térrészt hagytak a kábelrendezésre, a tetőlemez eltávolítható a könnyebb szerelhetőség végett, és a tápkamra kukkolórése mostanra lefedhető lett. Az óriási mesh betéttel ellátott front kristályra emlékeztető dizájnja maradt a régiben, ám az előlapi kivezetések esetén az előd dupla 3,5 mm-es jackje helyett csak egy ácsorog a két USB 3.0 kaputól jobbra, viszont a menesztett hanginterfész egy USB 3.2 Gen2 Type-C aljzatnak adta át a stafétabotot.


[+]

Porszűrőből összesen három van (egy elöl, egy alul, egy felül), és a 2 évre szóló garanciával megtámogatott géplak dobozára 90 dolláros árjelzést akasztottak.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés