Hirdetés

A Lian Li új háza szinte túl szép, hogy igaz legyen

A moduláris dizájnú megoldás visszafogott, remekül szerelhető, és a hardvereink sem fognak megfőni benne.

Hirdetés

A Lian Li egy szellőzésre kihegyezett miditornyot mutatott be, ami a Lancool 216 nevet kapta, és az edzett üveg oldallapjának kivételével szinte mindenhol finom mesh borítja.


[+]

A 481,7 mm magas, 235 mm széles és 480,9 mm mély, 7 bővítőhelyes géplak Mini-ITX-től E-ATX-es formátumig képes elszállásolni az alaplapokat, és kétkamrás belsejében 180,5 mm magas processzorhűtők, illetve 392 mm hosszú, vertikálisan is beépíthető videokártyák férnek el.


[+]

Háttértárolók tekintetében sem kell szégyenlősködnünk, hiszen összesen négy 2,5, illetve két 2,5 vagy 3,5 hüvelykes meghajtónak szorítottak helyet odabenn, miközben alkatrészeinkre legfeljebb tíz ventilátor fújhatja a hűsítő légáramlatokat.


[+]

Ezekből három PWM-es vezérlésű, ARGB LED-ekkel meghintett darabot már tartalmaz a csomag; kettő 160 mm-es állomásozik a frontban (500-1600 rpm, 118,85 cfm, 3,1 mmH2O), egy 140 mm-es példányt (200-1800 rpm, 81,3 cfm, 2,4 mmH2O) pedig hátra csavaroztak be a tervezők. A vizes rendszerek kedvelőinek sincs oka a panaszra, ugyanis három radiátornak van felfogatást, amelyek közül kettő akár 360 mm-esre is nőhet.


[+]

A tetőlemez a szerelés megkönnyítésének érdekében eltávolítható, ami különösen jól jöhet majd például az EPS tápdugasz csatlakoztatásakor, és az alaplap I/O pajzsának függőleges irányú mozgathatósága (a keret megfordítható) lehetővé teszi, hogy lég-, valamint vízhűtéshez optimalizáljuk a beltér elrendezését.

Ha az előbbi mellett döntünk, még egy 120 mm-es szélgépet bepasszinthatunk a farrészbe, s bár porszűrőből egy jár az újdonsághoz, opcionálisan az előlap mögé szintúgy vásárolhatunk egyet, mialatt a kábelmenedzsmentet három fülecske és öt tépőzár segíti.

A 3,5 mm-es jacket, két USB 3.0, továbbá egy USB Type-C csatolót felvonultató I/O panel a front bal alsó pereméről átrakható felülre, így a legtöbben megtalálhatják a számukra ideális tájolást a ház pozíciójának függvényében.


[+]

A impozáns kalyiba feketében és fehérben egyaránt választható, azonban ha nincs szükségünk a léghajtók pislákolására, a fekete verzió fénydiódák nélkül ugyancsak bezsákolható lesz. A legszebb az egészben, hogy az árakkal sem szállt el nagyon a cég, mivel 110, 115, illetőleg 100 dolláros konstrukciókról van szó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés