Hirdetés

Hatalmas hűtővel várja az AMD csúcsprocesszorát a Thermalright

A Silver Arrow TR4 kizárólag a Ryzen Threadripper termékcsaládhoz készült.

A Thermalright bejelentette, hogy visszahozza a Silver Arrow processzorhűtőjét, amely mindig is a tekintélyt parancsoló fizikai adottságairól volt híres. Ez pont ideális az AMD érkező, 24 és 32 maggal rendelkező Ryzen Threadripper processzoraihoz, így talán nem meglepetés az sem, hogy a friss fejlesztés a Silver Arrow TR4 nevet kapta.

Az újdonság nikkelezett réz talpazatából nyolc darab rézalapú hővezető cső szállítja a forróságot az alumínium lamellákkal felszerelt két darab bordába. Ezek aktív hűtéséről egy középre helyezett 14 cm-es ventilátor gondoskodik, amelyek percenkénti fordulatszáma 600 és 2500 között változik a PWM-es vezérlésnek hála. A gyártó állítása szerint a zajszint 21 és 45 dBA közé esik.


[+]

A 155 x 103 x 163 mm-es méretekkel rendelkező hűtő 1050 grammot nyom a mérlegen, és csak az AMD Socket TR4-es foglalatával kompatibilis, vagyis kizárólag a Ryzen Threadripper processzorokhoz használható. A rendszert a tervezők 320 wattos hőmennyiség elvezetésére hitelesítették, ami bőségesen elég lesz az érintett processzorokhoz, hiszen a meglévő modellek TDP kerete 180, míg az érkezőké 250 watt.

A Thermalright Silver Arrow TR4 szállítása az új Ryzen Threadripper sorozattal párhuzamosan kezdődik meg, és ekkor lesz leleplezve az ára is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés