Teljesen elvesztette a fonalat a Hitachi tv fronton

A tévés iparágban a Hitachi már jó ideje csak marginális szereplőnek számít, mi is beszámoltunk arról, hogy például az IFA-n is milyen gyér kínálattal voltak jelen. A vállalat évek óta reménytelenül hajszolja a hajdani dicsőséget, de igazán sikeres modellekkel nem tudnak előállni.

Hitachi Woo GP3
Hitachi Woo GP3 [+]

A közelmúltban bejelentett Woo GP3 széria sem fogja megváltani a világot, ez gyakorlatilag 100 százalékos biztonsággal megjövendölhető. A készülékek ugyanis brutálisan drágák lesznek ahhoz képest, hogy LED háttérvilágítású IPS LCD panelek kerültek beléjük, és nem támogatják a 4K felbontás megjelenítését sem, hiszen csak a Full HD megteremtésére képesek. A legnagyobb 55 hüvelykes darab 3250,  a 49"-es 2660, a 43"-es 2080 dollárba kerül. Tény és való, hogy rendelkeznek beépített 1 TB tárolókapacitású merevlemezzel, de ez se indokolja ezeket a horrorkategóriás összegeket.

Hitachi Woo GP3
Hitachi Woo GP3 [+]

A DLNA támogatású modellek egyébként rendelkeznek beépített Wi-Fivel, képesek a különféle netes tartalmak futtatására és böngészésre is. A digitális tv tunereket sem spórolták ki belőlük, és a különféle médiaállományok kezelése is biztosított az integrált médialejátszónak köszönhetően.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés