Hirdetés

Antihősöknek szurkol az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 551.23-as eszközillesztő egy hibát is kijavít.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 551.23-as meghajtót, amely a Like a Dragon: Infinite Wealth, az Enshrouded (Early Access), a Tekken 8 és a Suicide Squad: Kill The Justice League című játékokhoz kínál új profilt, illetve az új, GeForce RTX 4070 Ti Super VGA-t is támogatja. Ezen túlmenően megjelent az RTX Video HDR funkció, ami az egyes böngészőben lejátszott SDR tartalmakat képes HDR-ré konvertálni.

Hirdetés

A friss csomag a fentieken túl javítja a Forza Horizon 4-ben, aktív Ansel, illetve FreeStyle szűrő mellett tapasztalható instabilitást.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől) és 11 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 700 (csak Maxwell architektúrájú GPU-k), 900, 1000, 1600 (Super), 2000 (Super), 3000, 4000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.21.0713-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés