Színes és lapos notebooktöltők

A Trust gyakran meg tud lepni minket egy-egy újdonságával, annak különleges formája, kinézete vagy akár rendeltetése okán. Lehetnek ezek egyszerű töltök is, akárcsak a cég most megjelent termékei. Az új notebooktöltő és USB-s töltő négy-négy színben kapható, így aki már unja a valóban nem túl fantáziadúsan fekete megoldásokat, most itt a lehetőség, hogy váltson. A két termék közül az első tehát egy laptoptöltő, amely 90 wattos teljesítményű, az alap fekete mellett pedig citrom- és narancssárga, lila illetve kék színben is kapható. A csatlakozója természetesen cserélhető, ehhez hétféle fejet adnak, amik kompatibilisek a piacon lévő notebookokkal. Az eszköz 47 euróért vásárolható meg.

A 90W Notebook Power Adapter és a SmartCharge USB Wall Charger [+]
A 90W Notebook Power Adapter és a SmartCharge USB Wall Charger [+]

A másik színesített eszköz a Smartcharge USB Wall Adapter, ami USB portos, így a mobiltelefon, az MP3 lejátszó vagy más hordozható eszközök töltésére kiváló lehet. Ezen felül kilenc cserélhető fejjel is rendelkezik, köztük micro és mini USB csatlakozókkal, így a legutóbbi Nokia, LG, Samsung, Sony-Ericsson és iPhone modellek is feltölthetők vele. Ez is négy színben érhető el: pink, lila, fehér és zöldeskék burkolatban. Az ára a színtől függetlenül 21,5 euró körül lesz.

Az elérhető színek
Az elérhető színek

A Conceptronic inkább a megfelelő formát tartotta szem előtt notebooktöltőjének kifejlesztésekor. Pontosabban elsősorban a vékonyságra koncentráltak, hiszen az új modell mindössze 16 mm vastag. Ennek megfelelően a 90 wattos Universal Slim CNB90SL töltő kevés helyet foglal a táskában, ráadásul annak oldalzsebébe is becsúsztatható minden gond nélkül. Tízféle csatlakozófejet adnak hozzá. Az adaptert ellátták túláram, rövidzárlat és túlmelegedés elleni védelemmel is, tehát biztonságosan használható. A termék ajánlott fogyasztói ára 55 euró lesz két év garanciával, és egy tartózsák is jár majd mellé.

Conceptronic 90W Universal Slim CNB90SL
Conceptronic 90W Universal Slim CNB90SL

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés