Újabb beviteli eszközök a Trusttól

Trust újabb termékáradattal lepte meg rajongóit. Ezúttal (is) a hordozható számítógéppel rendelkező felhasználók kerültek a vállalat célkeresztjébe. Elsőként három egeret mutattak be, amik közös jellemzői a kétszínű borítás és a letisztult, egyszerű külcsín. Mindhárom versenyző különböző módon kapcsolódik a számítógéphez, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt.

Az Eqido Wireless Mini Mouse 2,4 GHz-es rádiójelekkel kommunikál, a parányi USB-s vevőegysége pedig az egér aljába rejthető, így szállításkor sem veszik el. A szimmetrikus kialakítású beviteli eszköz 1000 dpi-s szenzorral van ellátva. Ötféle borítással kapható: kék, fekete, fehér, rózsaszín és bordó színekben. A termékekért 19 eurót kell fizetni.

Trust Eqido Wireless Mini Mouse
Trust Eqido Wireless Mini Mouse

A Zanoo Bluetooth Mouse ezüst, kék és rózsaszín változata Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható a számítógéphez. A lapos egér akár 10 mérettől is használható, elemkímélő kialakítása miatt pedig 9 hónapig üzemelhet. A Zanoo 21 euróba kerül.

Trust Zanoo Bluetooth Mouse
Trust Zanoo Bluetooth Mouse

A harmadik egér, a Centa Mini Mouse már egy USB interfészen keresztül kommunikáló vezetékes megoldás. Szimmetrikus formájú termék, kék, sárgászöld, rózsaszín, bordó, fekete és fehér színben kapható. A netbookok mellé ajánlott versenyzők ára 9 euró.

Trust Centa Mini Mouse
Trust Centa Mini Mouse

A Slimline Sketch Tablet egy 200 x 150 mm-es érzékelővel felszerelt digitalizáló tábla. A hozzá tartozó tollon három gomb van, a nyomásérzékenysége pedig 1024 pontos. Magán a táblán 42 programozható billentyű található. A Sketch Tablet hasznos funkciója, hogy támogatja a Windows Vista kézírás-felismerő funkcióját is. A Trust új táblája 53 eurós áron vásárolható meg.

Trust Slimline Sketch Tablet [+]
Trust Slimline Sketch Tablet [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Trust

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés