Újdonságok netbookokhoz a Trusttól

Hirdetés

Ahogy megszokhattuk, ezúttal is jó néhány újdonsággal rukkolt elő a Trust. Elsőként egy USB-s egérpadot mutatott be a cég, amely integrált, négyportos USB 2.0-s hubként is használható. Ennek köszönhetően mindig kéznél lesznek az aljzatok a különböző hordozható lejátszók, vagy éppen az egér számára. Maga az egérpad 215 x 200 mm-es méretű, a felületét pedig olyan mikroszálas anyaggal borították be, amely segíti az egér érzékelőjének működését. A könnyű eszköz bárhol használható, kis mérete miatt utazásnál is hasznos lehet. A Trust Mouse Pad with 4 Port USB Hub ára 13 euró körül alakul.

srt
Trust Mouse Pad with 4 Port USB Hub

Friss termékek többi tagja főleg netbookosok számára készült. Ezek között találunk tápokat, táskákat és védőhuzatokat is. Tápból kettő új érkezett, egy 65 wattos, és egy teljesítményben illetve méretben is kisebb 40 wattos. Ezek helyettesíthetik az eredetit, vagy másodlagosként is alkalmazhatók. A csatlakozóik univerzálisak, így rengeteg notebookkal kompatibilisek.

sdds
Trust 40W XtraSmall Power Adapter fo Netbooks

A 65 wattos USB porttal is rendelkezik, így többek között iPod-ot, MP3 lejátszót vagy éppen mobiltelefont is fel lehet vele tölteni. A Trust 65W Power Adapter for Netbook körülbelül 37 euróba, míg a Trust 40W XtraSmall Power Adapter for Netbooks 30 euróba kerül.

Tr
Trust 65W Power Adapter for Netbook

A kisebb, maximum 10”-es netbookokhoz való táskákból a rózsaszín két csomagban kapható. Az egyik csak a táskát tartalmazza, amely egyébként 45 x 200 x 275 mm-es térfogatú rekesszel rendelkezik, erős anyagból készült, és MP3 lejátszónak, PDA-nak vagy a táp számára felhasználható zsebekkel is rendelkezik. A másik csomag a táska mellett egy hasonló színű, kisméretű egeret is tartalmaz. A két készlet 16 és 30 eurós áron vásárolható meg.

sds
Trust 10" Netbook Carry Bag & Micro Mouse - Pink

Egy egyszerűbb, ugyancsak 10”-es gépekhez való, ezüst színű védőhuzat is megjelent a cég kínálatában, mely 13 euróba kerül. Emellett a nagyobb, 11-14”-es képernyőjű készülékek számára is készült egy táska, amely fekete színben pompázik. Ebben már egy 342 x 252 x 40 mm-es notebook is elfér. Az ára 19 euró.

sdds
Trust 10" Protection Sleeve for Netbook - 11-14" Netbook Carry Bag

  • Kapcsolódó cégek:
  • Trust

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés