Hirdetés

Swiftech Maelstrom 5 dupla 5,25”-es vízhűtés tartály extrákkal

Hirdetés

Egy adott rendszer folyadékhűtésére ma már megannyi lehetőség áll rendelkezésre, azonban az ehhez szükséges alkatrészek esztétikus és praktikus elrendezése nem olyan egyszerű feladat. A Swiftech mindig is igyekezett a legjobb megoldást kínálni a „vízben” gondolkozó felhasználók számára, igaz, ha korrekt hűtést akarunk összeállítani, akkor mélyebben zsebbe kell nyúlni, minta egy gyárilag feltöltött kompakt kört választanánk, de cserébe teljesítményük is összehasonlíthatatlan.


[+]

A gyártó legújabb alkotása a dupla 5,25”-es meghajtóhelyet foglaló Maelstrom 5 tartály, amely közelebbről szemügyre véve jóval több, mint egy egyszerű tank. Igazság szerint a szerkezet, vagyis maga a 234 cm3-es tartály egyetlen 5,25”-es helyen is elfért volna, de a Swiftech azokról sem feledkezett meg, akik inkább egy egységesebb, kompaktabb folyadékhűtést állítanának össze, így lehetőséget nyújtanak arra, hogy a pumpát közvetlenül a Maelstrom 5-be integráljuk.


[+]

A tartály különböző keretekkel érthető el, így egy MCP35X, vagy a dupla méretű MCP35X2 erőteljes pumpákkal is párosítható a szerkezet. Az átlátszó előlapon könnyedén nyomon követhető a vízszint, a szükséges utántöltés pedig egy a tetején lévő méretes nyíláson keresztül oldható meg. Persze az esztétikumot sem hanyagolták el, a feketére anodizált előlapon a víz aktuális hőmérséklete egy kijelzőről olvasható le, valamint UV LED-ekkel fokozták a látványt.


[+]

A Swiftech Maelstrom 5 nem kevesebb, mint 5 különböző verzióban érhető el: a tartály önmagában is megvásárolható, igényelhető MCP35X vagy MCP35X2 kompatibilitással, vagy akár már az adott pumpákkal összeépítve is. Vételára kiépítéstől függően 89 dollártól indul, ami egészen 279 dollárig skálázódik, mely árcédula a dupla MCP35X2 pumpával kombinált variánst takarja.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés