Hirdetés

Strapabíró microSD memóriakártyák a Kingston gondozásában

A fejlesztések remek alternatívát nyújthatnak biztonsági-, műszerfal-, vagy testen hordott kamerák felvételeinek tárolására.

A gyártó új, írásintenzív feladatok ellátására tervezett, UHS-I interfészes microSD memóriakártyái nemes egyszerűséggel a High Endurance microSD Card nevet kapták, és háromféle tárhelyméretben férhetők hozzá; 32, 64, illetve 128 GB-os variánsok léteznek belőlük. A 32 és 64 GB-os modellek 95 MB/s-os szekvenciális olvasásra, valamint 30 MB/s-os szekvenciális írásra képesek, míg a legnagyobb változat írás tekintetében már 45 MB/s-ot tud.

Az IEC/EN 60529 IPX7-es tanúsítvánnyal rendelkező kártyák az A1 app class plecsnit viselik, így Android alatt is tisztességes teljesítményt várhatunk tőlük, miközben a fizikai behatásokkal szemben is védettek: 30 percre 1 méteres vízmélységbe meríthetők, -25 és 85 °C közt még komfortosan érzik magukat, és az ISO7816-1 irányelvek értelmében a röntgensugárzásnak is ellenállnak.


[+]

A Kingston üdvöskéi hamarosan megvásárolhatók lesznek, két év garanciával, valamint ingyenes technikai támogatással kísérve.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés