Komoly, évekig tartó terhelhetőségre koncentrál a SanDisk új memóriakártyája

A Max Endurance sorozatú, microSD szabványú megoldások nagyon sokáig használhatók maradnak.

Az SanDisk bejelentette a Max Endurance sorozatú, microSD szabványú memóriakártyáit. Ezek az UHS-I interfészt használó, Class 10 besorolással rendelkező fejlesztések olvasás során akár 100 MB/s-os tempóra is képesek, míg írás esetén 40 MB/s-ot biztosítanak tipikusan, de 30 MB/s-ot minimum elérnek. Utóbbival megvan a Video Speed Class osztályozási rendszer V30-es szintje, ami azért lényeges, mert tipikusan a folyamatos felvételt igénylő területeket célozzák, kiemelve például az otthoni biztonsági kamerákat.

A SanDisk szerint a Max Endurance modellek legjobbika úgy lett megtervezve, hogy akár 120 000 óráig, azaz nagyjából 13 évig bírja a folyamatos írást, de a fejlesztések általánosan víz- és ütésállók, sőt, a röntgensugárzás sem probléma számukra. Ezek után az sem lehet meglepetés, hogy -25 és 85°C között üzemképesek maradnak.

A termékekből lesz 32, 64, 128 és 256 GB-os, amelyekre rendre 3, 5, 10 és 15 év garancia vonatkozik. Az árazás – a kapacitás függvényében – 13, 22, 43 és 85 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés