Hirdetés

ATX-es utódja született az SSUPD mesh tornyának

A fizikai méretek mindössze 1-2 mm-t növekedtek a Meshlicious óta, és a belső felépítésen sem variáltak sokat.

A Lian Li testvérmárkájaként ismert SSUPD egy újabb, teljesen fémhálóval borított gépházzal borzolja a kedélyeket, ami ezúttal már nem csupán Mini-ITX/Mini-DTX, de microATX vagy ATX formátumú alaplapokat is képes elszállásolni.

[+]

A 362 mm magas, 167 mm széles és 247 mm mély, kiépítés függvényében 4 vagy 3 bővítőhelyes modell a Meshroom S nevet kapta, és elődjéhez hasonlatos térfelosztást használ a belsejében, amely GPU-tól függően 73 vagy 53 mm magas processzorhűtőknek, 336 vagy 332 mm hosszú videokártyáknak, legfeljebb hét 2,5 hüvelykes, netán két 3,5 hüvelykes meghajtónak, öt ventilátornak és/vagy két radiátornak szolgálhat otthonául.

[+]

A 14,93 literes térfogatú konstrukció SFX, SFX-L, esetleg ATX-es tápegységeket fogadhat, míg a DIY vízhűtések kedvelői három helyre tudják rögzíteni a pumpájukat. A beltér igencsak flexibilis, de szinte minden komponens (és azok tájolása) kihatással van a kompatibilitásokra, ezért az alkatrészeink összeválogatásakor nem árt odafigyelnünk az egyes méretbeli kötöttségekre.


[+]

A porfestett SGCC acélvázas, már előrendelhető státuszban lévő kalyiba fosszilisszürke, szénfekete, zsályazöld vagy pávakék színekben választható, és egy 14 cm-es PCI Express 4.0 riser kábel jár hozzá, de ha erre nem tartunk igényt, akkor 170 helyett 120 dollárt kell majd a kasszánál hagynunk. A garanciaidő egy év.

  • Kapcsolódó cégek:
  • SSUPD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés