Hirdetés

Szellőzésre lett kihegyezve a Raijintek legfrissebb SFF háza

Az impozáns, 25 literes térfogatú tornyocska meglepően jól megpakolható hardverekkel, amiket még a por sem fog megenni.

A Raijintek új, mesh oldalpanelt viselő Mini-ITX-es háza az Ophion termékcsaládba érkezik, és az Ophion Elite nevet kapta. A 458 mm magas, 180 mm széles és 302 mm mély, 3 bővítőhelyes megoldás váza 0,8 mm vastag SPCC acélból készült, és meglehetősen szellős, kábelmenedzsmentre is fókuszáló belsejében 130 mm magas processzorhűtőket, illetve 320 mm hosszú videokártyákat röffenthetünk be.

[+]

Hirdetés

A beépíthető merevlemezek/SSD-k tekintetében sincs oka szégyenkeznie a vállalat újoncának, hiszen két 2,5 és három 2,5 vagy 3,5 hüvelykes meghajtó rögzítésére nyílik módunk, és tápegységből is belefér a sztenderd ATX-es, nem feltétlenül muszáj a kompaktabb SFX/SFX-L formátum irányába nézelődnünk.

[+]

Alkatrészeink hűtését hét ventilátorral támogathatjuk meg (alulra egy 120 mm-es példányt gyárilag mellékelnek a csomaghoz), de oldalra egy 120/240 mm-es radiátort szintúgy felfogathatunk. A gazdagon perforált előlapot és tetőlemezt mágnesek tartják a helyükön, de ez ugyanúgy elmondható a fémhálós oldallapokról is, ráadásul porszűrő betétből sem kell beérnünk háromnál kevesebbel.

[+]

A feketében és fehérben egyaránt gyártott géplak tetejére költöztetett kivezetések közt két USB 3.0 és egy USB Type-C konnektor található a 3,5 mm-es audio jacken kívül, de a deszkánk I/O pajzsa ugyancsak felfelé néz. Vételárat egyelőre sajnos nem közöltek, pedig igazán kíváncsiak lennénk rá.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés