Kikönnyített SPC Gear egerek a költséghatékonyabbik árszegmensben

A hóban nehezen szúrnánk ki a két, már piacon lévő modell friss, alternatív színvilágú verzióit.

Szerencsére az utóbbi időben nincs hiány a könnyebbnél könnyebb egerekből, és a SilentiumPC játékos almárkájaként jegyzett SPC Gear is keblére öleli a trendet, hiszen bemutatta a méhsejtes burkolatú LIX, illetve LIX Plus rágcsálóinak fehér bundát viselő változatát, a LIX és LIX Plus Onyx White-ot. A hatgombos, szimmetrikus formavilágú, háromzónás (görgő, céglogó, hátulsó fénycsík) és 10 effektet támogató RGB LED implementációval meghintett újdonságok beszédes névvel rendelkeznek, ugyanis ha római számokként értelmezzük azt, egyből megtudjuk a perifériák tömegét; 59 grammon áll meg a mérleg nyelve.

[+]

A 32 eurót kóstáló, fő gombjai alatt Omron 20M kapcsolókkal dolgozó, sima LIX-ben egy 200-tól 8000 cpi-ig skálázódó PixArt PMW 3325 szív dobog (a maga 2,54 m/s-os perfect controlra képes voltában), míg a 44 eurós, Omron 50M switch-ekkel szerelt Plus variáns a jóval komolyabb (6,35 m/s), 200 és 12 000 cpi közti tartományt magáénak tudó, PMW 3360-as járatra váltott jegyet. A kívánt felbontásokat mindkét modell esetében maximum 6 lépcsőre állíthatjuk be, és a szoftverben végzett konfigurálás eredményét fedélzeti memóriába menthetjük el.

[+]

Az 1,8 méter hosszúságú kábelek a paracord kategóriában indulnak, valamint a 126 mm hosszú, 65,7 mm széles és 38,5 mm magas ketyerék elektronikáját – a Cooler Master MM710 mintájára – egy por és nedvesség/pára ellen védelmet nyújtó réteggel vonták be. A 2 év garanciával árusított eszközök dobozaiban az SPC Gear matricán kívül egy extra szettnyi PTFE tappancsot is találhatunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés